Fatboy Slim во Скопје - 18.12.2009

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
некои и на земја легнуваа xDD
:pos:
Не вие :pos:
Кога отидов имаше лудаци што на секое девојче збореа глупости, се фрлаа, скокаа, се буткаа...

А што било во 12 изненадувањето?

Член од
22 февруари 2009
Мислења
1.065
Поени од реакции
2.975
:pos:
Не вие :pos:
Кога отидов имаше лудаци што на секое девојче збореа глупости, се фрлаа, скокаа, се буткаа...

А што било во 12 изненадувањето?
Ваљда огнометот:toe: што некако ми беше многу тапа

Иначе за целава вечер

Стигнав негде кај 10 требаше да се најдам со другари од Тетово(незнам ни ја како стигнав до нив ама ми требаше едно пола саат).Почна Здравко Чолич ја тапа незнам ни една песна седев ко муле и замрзнав,нозеве до колена ич не ги осекав.Во 12 имаше огномет кој како што кажав не ми се допадна.Додека местеа на бината за фетбој претрчав до 7 да кснам нешто,и кога се вратив што да видам?Лудило:vozbud:!!!Во први редови све кој од кој,голи,начукани,на лесни дроги..Како идеа песниве све потопло и потопло стануваше така да студот воопшто не го осетив на зверов.Очекував малку повеќе да трае барем до 3..ама тоа е тоа...за безпари толку ::wink:

СтрумичанецО

infinite harmonies...
Член од
21 март 2006
Мислења
506
Поени од реакции
46
незнам кој ви е филмот стварно, место респект кон Литиум за гагата и ФБС за добрата вожња на -3 на отворено, овде серат експертите дека стиснал плеј, пауза, не ја пуштил оваа трака, сетот му бил ист со месеци наназад и слично. па и Шулц кога дојде првпат (2008 окт, Колосеум) се изнапушта траки кои ги вртеше 50тина сетови наназад (For your love SVR rmx, Lost, Chakalaka ...), наредната GDJB му беше лајв сет од Букурешт, 2 дена пред/после (не ме фаќајте за збор) Колосеум и 80% ако не и повеќе од песните се поклопија, некои дури и со исти транзиции... и Армин ја пушта по незнам кој илијадити пат In and out connection, aма сите скокаа, па нели армин е армин, номер 1 дј според ''официјалната дј листа'' и сите свршаваа кога ќе ги кренеше рацете у воздух..
се' на се', според мене, како и некои членови кои веќе реално имаат пишано погоре, добра журка, кратко и професионално си заврши работата ФБС, интересен избор на траки, претежно електро хаус, со неколку mash-ups и ремикси на постари траки, мрднав кога ја слушнав пластикмен - спастик очекувајќи да ја пушти цела, но само беше mash со друга трака, и тоа срањето МИА bucky don don или како е, ептен ми скрши филм, поглупо неможеше и да избере од се што понел од дома.. сепак почит кон човекот, се виде од 8 часовен хепенинг кој артист и кои фанови прават атмосфера...
се најдобро до наредната журка:salut:

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Пак ќе речам, педерите од ЕУ требаше да ни дадат визна либерализација април-мај некаде, па убаво журче со ФБС не да се заледувам на -5 ебаго педерите...

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.577
Поени од реакции
6.714
Абе доста се жалите ко малолетнички некој,,, -3,-4 ,ладно ми е,ми смрзна прст и остало...

Еве денес седам пред компјутер настинат со чајот во една рака паломата во друга,,да беше ладно ,условите не беа соодветни за журна НО исфуравме до крај бе од прва трака до последна,после голго време помина некој како Фат Бој Слабичок да ги ми ги погоди баш сите песни,,,и навистина вредеше.

т.е. Геј Геј и Адриан Кеч беа боље?? ,штета што ги пропуштив :pos:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
Со која песна ја микса од Blur - Song 2 ?
Со Bucky Don Gun - M.I.A :smir:

П.С. Ептен бед ме фати шо не дојдов. Немав друштво. Јебига. :)
П.П.С Повеќето знајте шо музика пушта Фетбој така да бевте свесни што одприлика ќе ве очекува на плоштад, а не сега да серите сите овде. Македонска работа. Ценете то шо воопшто беше дојден Фетбој оти можевте да седите и Калиопи да ја слушате.

П

Паган-др

Гостин
Не ми е јасно што серете? Пуштил плеј, не пуштил, ладно било вакво било онакво било. Ако очекувавте на плоштад на секој 10 метра печки да има да се греете се излажавте. На сити галери покажуваше -3 степени, а мене топло ми беше. ФБС си го направи своето, не размрда, одлични миксови, секоја лест.

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
Деманд со докази дека не беше тапа туку дека беше ОДЛИЧНО!!!

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
да бидам искрен ни на здраве не било лошо :D

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
2 сати бев во рајот и сакам пак:vozbud:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
По клиповите горе што ги гледав се гледа дека било одлично, криво ми е што не бев. Туку дали некој знае барем на А1 кога би давале снимка? :manikir:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
Сцената беше како на филм ... феноменално... фбс партали направи, незнам кој можеше да остане рамнодушен ...

D

Delux

Гостин
ганстери невидени на големо се кука за слаба економија,а тука најскапите пеачи и Дј се носат...ама очекувано,класично перење на пари.
кој германец ќе ти дај една плата за едно рало фармерки:)
милсам нествојствено е 300000евра да се потрошат за 2 саат...дај му таму на ламбевци по некој диннар ќе се заштеди нешто:)

Kajgana Shop

На врв Bottom