незнам кој ви е филмот стварно, место респект кон Литиум за гагата и ФБС за добрата вожња на -3 на отворено, овде серат експертите дека стиснал плеј, пауза, не ја пуштил оваа трака, сетот му бил ист со месеци наназад и слично. па и Шулц кога дојде првпат (2008 окт, Колосеум) се изнапушта траки кои ги вртеше 50тина сетови наназад (For your love SVR rmx, Lost, Chakalaka ...), наредната GDJB му беше лајв сет од Букурешт, 2 дена пред/после (не ме фаќајте за збор) Колосеум и 80% ако не и повеќе од песните се поклопија, некои дури и со исти транзиции... и Армин ја пушта по незнам кој илијадити пат In and out connection, aма сите скокаа, па нели армин е армин, номер 1 дј според ''официјалната дј листа'' и сите свршаваа кога ќе ги кренеше рацете у воздух..
се' на се', според мене, како и некои членови кои веќе реално имаат пишано погоре, добра журка, кратко и професионално си заврши работата ФБС, интересен избор на траки, претежно електро хаус, со неколку mash-ups и ремикси на постари траки, мрднав кога ја слушнав пластикмен - спастик очекувајќи да ја пушти цела, но само беше mash со друга трака, и тоа срањето МИА bucky don don или како е, ептен ми скрши филм, поглупо неможеше и да избере од се што понел од дома.. сепак почит кон човекот, се виде од 8 часовен хепенинг кој артист и кои фанови прават атмосфера...
се најдобро до наредната журка:salut: