П
Паган-др
Гостин
^
Are you fucking kidding me? Џајковски пред ФБС?????????????
Така кажаа на Сити радио, пред малце слушнав. А и реално може да е така, пошо ФБС е најавен саат и пол да пушта, значи од 12 до 1 и пол Кирил, па од 1 и пол до 3 ФБС. Нели до 3 ќе трае, еве го тајмингот исполнет.^
Бачко, ракија, водка и слично.pu da mu ebam ama e ladno grcccc... ke mora da se zagrevame nekako
За која партија лепеше плакати за време на избори? Ако е за владеачката ке бидеш во први редовиА што слушам делот пред сцената ќе бил заграден за посебно "заслужни" граѓани ?
Не лепев за никоја...за жал ...ма нема везе нек си седат, ама ептен е без везе така кога настанов е за сите..па кој што може боље нека се позиционира..а не вака на готово некој да го чека убава позицијаЗа која партија лепеше плакати за време на избори? Ако е за владеачката ке бидеш во први редови
Вечер има да се кине...штета неможам да идам сега додека пеат Џеј Геј и Тони Фен...
Јас колку што слушнав од преносов на А1, Здравко е до полноќ, па на полноќ следело некое изненадување големо, па потоа Фетбојчето.Чолич е од 10 саат. ФБС од 00:30. За другото незнам.