Ждрепка за СП 2010

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување
Ох брее имаш 18 години или 8?:haha: Абе и во Иран и Ирак има нафта ама незнаат да ја извадат и да се збогатат, сега јасен сум или треба уште примери?:haha:
Ај и ти не траскај шо ти текне.
Иначе, глеам сите ги мраземе Француските црнчуги, е и ја сум со вас, сакам да се паднат у некоја прекрасна група и да изгубат од сите. Гадови.
Иначе, само да ги нема тие свирките шо ги имаше за Куп на Конфедерации, кој ќе ги трпе!

Иначе, глеам сите ги мраземе Француските црнчуги, е и ја сум со вас, сакам да се паднат у некоја прекрасна група и да изгубат од сите. Гадови.
Иначе, само да ги нема тие свирките шо ги имаше за Куп на Конфедерации, кој ќе ги трпе!
Имаш некој проблем?:haha: од вакви тврдоглави неможеме ни како народ ни како држава да напредниме.... инаку ај да се вратам на темата.
Според мене најголеми претенденти за 1во место ќе се Италија, Шпанија и Бразил другиве не глеам дека можат да сторат нешто :toe:

Имаш некој проблем?:haha: од вакви тврдоглави неможеме ни како народ ни како држава да напредниме.... инаку ај да се вратам на темата.
Според мене најголеми претенденти за 1во место ќе се Италија, Шпанија и Бразил другиве не глеам дека можат да сторат нешто :toe:
Проблем немам, а и да имам, сам си го решавам, за разлика од некои кои ги пишуваат на форумот. Пошто си помал, а и попрост, имајќи ги предвид твоите постови на кои завиден процент членови си ги користат како потписи, под честа ми е да дискутирам со младо мајмунче кое мисли дека многу работи знае. И на крај, како што иде онаа „изрека“: - Не се расправај со идиот, оти ќе те спушти на негово ниво и ќе те победи на искуство. И затоа јас не си дозволувам таков луксуз да се спуштам на твое ниво. Прочитај што сум ти напишал 3-4 пати, и потруди се да сфатиш, ако не, побарај помош од постари, или од стручни лица, дури е време.
Додека не биде ждрепката ништо не прогнозирам. Во контекст на темава е ова.

Проблем немам, а и да имам, сам си го решавам, за разлика од некои кои ги пишуваат на форумот. Пошто си помал, а и попрост, имајќи ги предвид твоите постови на кои завиден процент членови си ги користат како потписи, под честа ми е да дискутирам со младо мајмунче кое мисли дека многу работи знае. И на крај, како што иде онаа „изрека“: - Не се расправај со идиот, оти ќе те спушти на негово ниво и ќе те победи на искуство. И затоа јас не си дозволувам таков луксуз да се спуштам на твое ниво. Прочитај што сум ти напишал 3-4 пати, и потруди се да сфатиш, ако не, побарај помош од постари, или од стручни лица, дури е време.
Додека не биде ждрепката ништо не прогнозирам. Во контекст на темава е ова.
Добро бе мајмунче некој нешто ти речетебе или сам се замеша во муабетов? јас како што гледам не те цитирав тебе и не сакав ништо на тебе да кажам што значи ако сум јас идиот и незнм што ти си под мене така е?:haha: и ај не враќај оти неможеш накрај да излезеш а јас колку знам или незнам тоа тебе да не те интересира ако мислиш дека со овој пост се правиш паметен грешиш напротив изгедаш многу глупаво за твои години (незнам колку ги имаш, можеби 5:haha: )Тоа е поглупиот секогаш се познава по тоа што се меша каде што не му е местото:haha::tapp:

Ох брее имаш 18 години или 8?:haha: Абе и во Иран и Ирак има нафта ама незнаат да ја извадат и да се збогатат, сега јасен сум или треба уште примери?:haha:

а тоа богати ли ги прави?што ако имаат извор ко незнаат да го искористат... подобро кажано богато глупави...
- и Канада "имаше" нафта али сеа им остана колку за дома само... ај ќе го послушам членот погоре и нема да продужам(не требаше ни ова да го пишам али ај)

FORZA AZZURRI !(колку да не пропадне постов :wtf:)

а тоа богати ли ги прави?што ако имаат извор ко незнаат да го искористат... подобро кажано богато глупави...
- и Канада "имаше" нафта али сеа им остана колку за дома само... ај ќе го послушам членот погоре и нема да продужам(не требаше ни ова да го пишам али ај)

FORZA AZZURRI !(колку да не пропадне постов :wtf:)
не ме свати баш најдобро ама ај батали :toe:

А во колку сатот е утре ?

The world is waiting

(FIFA.com) Thursday 3 December 2009
The Final Draw of the FIFA World Cup™ is an occasion that the fans of the 32 qualifying nations and football lovers in general always look forward to, though the same cannot be said of the national coaches involved. That same blend of anticipation and dread will be in evidence once more on Friday evening when the Final Draw of the 2010 FIFA World Cup South Africa takes place at the Cape Town International Convention Centre.
The show gets under way at 19.00 (local time) and no matter who gets drawn with who, there are sure to be some coaches smiling at their good fortune and others who might be more inclined to burst into tears.

Ова го извадив од официјалната страна на ФИФА и како што прочитав извлекувањето ќе биде во 19 часот по локално време...Едвај чекам да видам кој со кого ќе се падне:vozbud:

19:00 во ЈАР? А наше централноевропско? Мислам 18:00 ама не сум баш сигурен... И ќе има ли некаде на ТВ? Еуроспорт?

God bless the MUTE button! :icon_lol:

Уффф ако е во 6 саат попладне гледам сигурно. Чекам Србија со Бразил или Италија.

Значи официјално:

toepfe-auslosung-wm-514.png

Не смее две репрезентации од ист континент во иста група освен од Европа.

ЈАР стартува извлечена во Група А (значи од третиот шешир сигурно добива тим од Ј Америка).

Само првиот шешир е направен според листата на ФИФА пред баражите - другите шешири се едноставно по квалификациски зони (Азија, Океанија, Конкакаф / Ј. Америка, Африка / Европа)

Бај де веј: Ват д фак? С. Кореа се пласирала ан Светско? :jaj:

Значи официјално:

toepfe-auslosung-wm-514.png

Не смее две репрезентации од ист континент во иста група освен од Европа.

ЈАР стартува извлечена во Група А (значи од третиот шешир сигурно добива тим од Ј Америка).

Само првиот шешир е направен според листата на ФИФА пред баражите - другите шешири се едноставно по квалификациски зони (Азија, Океанија, Конкакаф / Ј. Америка, Африка / Европа)

Бај де веј: Ват д фак? С. Кореа се пласирала ан Светско? :jaj:

Системот е одлично направен само има една маана домаќинот го влечат од прв шешир во случајов слабата Јужна Африка и им се зголемуваат шансите на послабите што ќе бидат во таа група.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom