Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ah sto sakam vo edna grupa da se padnat Brazil i Francija
Боље е со Шпанците.
Уствари и едниве и другиве си бараат одмазда.
Неможам да отворам, да почекаме да завршат ждрепките, па после модераторот ќе ги воведе групите во воведот во првиот пост и ќе постави анкета, немам ингеренции за поставување анкета сега. Ќе видиме, ќе контактирам со Syn.:smir:би сакал Италија да освои, секад сум бил за "жабарите" и сега повторно за нив ќе навивам... финале, Италија - Германија :wink:
п.с. Бобан ај бе отвори едно анкетче да гласамо :smir:
Неможам да отворам, да почекаме да завршат ждрепките, па после модераторот ќе ги воведе групите во воведот во првиот пост и ќе постави анкета, немам ингеренции за поставување анкета сега. Ќе видиме, ќе контактирам со Syn.:smir:
каква помош бе што зборуваш, знаеш ли колку е богата оваа држава? Имаат 38 активни рудници за злато, мундијалот има да го направата како никогаш досегаЈоханезбург финалето....
ме изненадија Африканциве мислев нема да бидат достојни за да бидат домаќини на едно СП али добро се снајдоа... сепак тоа е една голема одговорност...
сепак со голема помош од Фифа/Уефа... се надевам ќе има добра атмосфера за време на СП, надвор и во стадионите...
Koj mislis so Spancite! Ako mislis Brazil togas mislam ne moze da se padnat ekipi od ist sesir...a a ko mislis Francija so Spanija togas ok![]()
каква помош бе што зборуваш, знаеш ли колку е богата оваа држава? Имаат 38 активни рудници за злато, мундијалот има да го направата како никогаш досега![]()
Бидејќе се многу "учени" :haha: Јасен сум сега?:jaj:да само што на тие рудници они работат а не се и сопственици... голема финансиска помош добија, Фифа сака да го крене нивото на фудбалот и во овој континент, затоа и Бразил ќе биде домаќин во 2014 доста само Европа беше домаќин...
и кажи ми ако се толку богата земја зашто претходно не ги напраиле стадиониве?
- чим Арапиве Дубаи можеа да го направат најмодерен на планетава во рок од една деценија овие барем би можеле самостојно да направат 4-5 стадиони![]()
Ох брее имаш 18 години или 8?:haha: Абе и во Иран и Ирак има нафта ама незнаат да ја извадат и да се збогатат, сега јасен сум или треба уште примери?:haha:е како викаш "учени" бидејќи биле, а после викаш богати биле?
нема везе да не ја оптоваруваме темата со глупости...
иам обичај на ваквите големи спортски настани да стаам пари за тоа кој ќе биде шампион, сеа дилемата ми е меѓу Англија и Германија :lud: