Воа си го чула ама не ко шо требаВо виното е вистината-In vino es veritas:wink:
Никогаш до сега не сум била во алкохолизирана состојба. А доколку бидам не одговарам за моите постапки. А иначе пијан човек до сега ми нема ништо кажано.
Немаш налетано на мене затоа :pos2:Никогаш до сега не сум била во алкохолизирана состојба. А доколку бидам не одговарам за моите постапки. А иначе пијан човек до сега ми нема ништо кажано.
Зошто зборуваш вака? Си слушнал за страм? Зошто лугето се страмат или не во зависност од нивната природа и тоа е нешто што тие не го одбираат туку го добиваат во генот од нивните родители. Што да правам јас кога неможам да ја кажам вистината ако не се напијам 2-3 ракии (или што било)? Инаку во мојов случај е целосно точно дека кога сум пијан зборувам се што ми лежи на срце.Чиста вистина,само малку се тажни тие луѓе што чекаат да се напијат па да имаат гз (со извинение) да кажат што им лежи на душа.
До сега не сум била.. затоа реков не одговарам на постапките. Незнам што и би се случило, али сигурна сум дека во блиска иднина ќе биде и тоа. :wink:Toa go pravat samo kukavicite bidejki nejkat da odgovarat za svoite postapki a i mnogu me nervire "pijan bev ne se sekavam" pa kako moze da ne se sekavat...Po mene znam sum bil drvo pijan, edvaj odam pa se sekavam na se ama bas na se...
Back on topic:ne deka se e vistina toa sto go kazuvas ama edno 75% DA drugite 25% da gi ostavame na alkoholot i na nasata glupavost.
Edit:izvinejte za latinicata prob imam nesto so komp.
Можеби некад ќе налетам .. шо се секираш.. :pos2:Немаш налетано на мене затоа :pos2:
Зошто зборуваш вака? Си слушнал за страм? Зошто лугето се страмат или не во зависност од нивната природа и тоа е нешто што тие не го одбираат туку го добиваат во генот од нивните родители. Што да правам јас кога неможам да ја кажам вистината ако не се напијам 2-3 ракии (или што било)? Инаку во мојов случај е целосно точно дека кога сум пијан зборувам се што ми лежи на срце.