Што трезен мисли, пијан кажува... Вистина или не?

• Креатор на темата Креатор на темата aleksandarcv
  • Време на започнување Време на започнување
кога сум пијан све ми е смешно :pos2::pos2: и знам понекогаш да одлепам нешто што нетреба и што не би го кажал кога сум трезен:smir:

Најверојатно да... пошо во пијана состојба си поспособен да направиш некои работи кои при чиста свест не можеш...

даа вистина е, јас едншка се опијанчив му казав на дечко ми се шо ми лезеше на срце,уште не ми се верува дека гоо напраив тоа :nesvest:

Па кога си пијан воглавно не си свесен за тоа шо го праеш.И се глупираш многу.А за кажување не знам...ако си полупијан можеш да треснеш нешто шо трезно не би го кажал.А ептен пијаните само се глупират

Најверојатно да... пошо во пијана состојба си поспособен да направиш некои работи кои при чиста свест не можеш...

Taка е оти тогаш послабо ти работи мозокот и не се ебаваш со глупи мисли шо ќе биди и како ќе биди едноставно го правиш :toe:

Тачно, све е тачно. Само се питам, зашо бришат постови кои ги пишеш кад си пијан?

Точно!!! Се сложувам дека кога си пијан зборуваш се што ти текне, меѓу што и вистината, но, пази, МЕЃУ ДРУГОТО и вистината, така што...Нека му мислат што е вистина а што не =)))))
Од искуство знам дека искрено сум зборувал кога сум бил пијан за нешта за кои што на трезно не би зборувал хаха:pos2:

Ин вино веритас :toe:
(во виното е вистината)

Ја мислам дека во најголем дел е така, но има некои луѓе шо и немора да се пијани или поднапиени за да си кажат (се) шо мислат :)

Ми се има десено. Сум се испосрал неколку пута... Лошо:nesvest:

пффффффф... шо трезен мисли нека мисли па.
коа е некој пијан не верувам дека е при свест шо се тропа... сакајки или нсакајки.. така да.. се задржувам кон одговорот КАТЕГОРИЧНО НЕ!

Не секогаш ама често се случува. Многу потешко се лаже на пијано.

Па кај мене ни јас нз дали е така или не.. во тие моменти трескам глупости :kesa: така да и ако кажам нешто што мислам, луѓето што ме знаат ќе мислат дека блефирам.. :pos2:

Епа нели „Во виното е вистината“. Сум се изнаслушала муабети на пијани луѓе и се согласувам.
Хех затоа јас не пијам.:pipi:

Vistina e! Koa e pijan covek go kazuva toa so go misli i ne se zamara kakva reakcija ke predizvika so toa, koa e trezen bi prekjutel mnogu raboti ako smeta deka toa e nesto sto ne treba site da go znaat ili deka so toa bi povredil nekoj.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom