Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.100
Поени од реакции
1.374
Го вратиле каналот добро е.Инаку ќе ги запалев

Леле многу ми е брз интернетов се скинав од даунлоад:kesa:

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.100
Поени од реакции
1.374

Добро што е ова од 1 во месецов е гомно неможам ни маил да проверам:tapp:

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
Го вратиле каналот добро е.Инаку ќе ги запалев

Леле многу ми е брз интернетов се скинав од даунлоад:kesa:
со колку мегабајти вадеше?

1183238168.png

а торент вадам со 120 кб

а за ју туб и за страни добар е

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
:toe: брат

и ју туб клипчиња ко вадев до пред некоја недела (сега гледам не е така) пример 10 мб ги вади 5 мин, на крајот заприметувам последните 2-3 секунди со 2 мб вади и си викам wooooooooow оптички нет имам јас

а јас си чекав 5 мин за 10 мб клип :toe:

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
:toe: брат

и ју туб клипчиња ко вадев до пред некоја недела (сега гледам не е така) пример 10 мб ги вади 5 мин, на крајот заприметувам последните 2-3 секунди со 2 мб вади и си викам wooooooooow оптички нет имам јас

а јас си чекав 5 мин за 10 мб клип :toe:
Мислам дека wot повеќе се смееше за насловите на уметничките филмови кои си ги симнал отколку за брзината.. :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
Мислам дека wot повеќе се смееше за насловите на уметничките филмови кои си ги симнал отколку за брзината.. :)
еееееееј да бееее

сега ми текна (од ко ми кажа) :)
:pos:... и јак Ratio има на првиот филм, квалитет вреден 1Gb :pos2:
тој мјузикл ги сруши сите рекорди

јбг мора да си ја кревам репутацијата (само тој е начинот) инаку за музика тешко оди....

od samiot pocetok bev na telekabel 6 godini koristev nivni internet i od 1 januari 2010 a kako sto citam i seuste e TAPA internetot nivni gi otkaciv na 1 maj 2010 posle 6 godini koristenje, se prefrliv na T-HOME i da vi kazam zivot vidov od ovie nema aber tapa im e internetot, gi sretnav momcite od telekabel sto idat na intervencii i im vikam abe znaete deka internetot mi e super pusteno e ova ona plus igram online igrica i super i ping i se, a oni mi vikaat da nie go podobrivme internetot stavivme nova oprema i taka natamu , a ja im vikam da vi kazam zasto mi e super sega internetot,, oni vikaat aj kazi,, ja im vikam VE OTKACIV KONECNO SE PRFRLIV NA T HOME, i oni AAAAAAAAA PA ZATOA TEBE TI E DOBAR INTERNETOT, i odma pa znes nie sme samo serviseri nie nemozeme nisto da napraime prenesuvame samo ako ima problem vo centrala.. MORONI SE
:pos: ги заеба

моментално брзината

1189634722.png

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
дали на дигиталната ја има Арена (хрватска мислам дека е) ако можи некој да кажи

и BBC

:salut:

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
фала

а дали ги менуваат каналите (често)

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.947
Поени од реакции
1.498
Супер се последниве недела-две..

Потврдувам, така е.

Се забележува кога е мрежата пооптеретена а кога не е но можам да речам дека е во рамките на нормалата, и дека сега е добро, значително подобро од порано.
Искрено доколку остане добро и понатаму ги имам во предвид и бизнис пакетите на Телекабел.

Kajgana Shop

На врв Bottom