Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
Го вратиле каналот добро е.Инаку ќе ги запалев

Леле многу ми е брз интернетов се скинав од даунлоад:kesa:

Добро што е ова од 1 во месецов е гомно неможам ни маил да проверам:tapp:

Го вратиле каналот добро е.Инаку ќе ги запалев

Леле многу ми е брз интернетов се скинав од даунлоад:kesa:

со колку мегабајти вадеше?

1183238168.png

а торент вадам со 120 кб

а за ју туб и за страни добар е

:toe: брат

и ју туб клипчиња ко вадев до пред некоја недела (сега гледам не е така) пример 10 мб ги вади 5 мин, на крајот заприметувам последните 2-3 секунди со 2 мб вади и си викам wooooooooow оптички нет имам јас

а јас си чекав 5 мин за 10 мб клип :toe:

:toe: брат

и ју туб клипчиња ко вадев до пред некоја недела (сега гледам не е така) пример 10 мб ги вади 5 мин, на крајот заприметувам последните 2-3 секунди со 2 мб вади и си викам wooooooooow оптички нет имам јас

а јас си чекав 5 мин за 10 мб клип :toe:

Мислам дека wot повеќе се смееше за насловите на уметничките филмови кои си ги симнал отколку за брзината.. :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Мислам дека wot повеќе се смееше за насловите на уметничките филмови кои си ги симнал отколку за брзината.. :)
еееееееј да бееее

сега ми текна (од ко ми кажа) :)
:pos:... и јак Ratio има на првиот филм, квалитет вреден 1Gb :pos2:
тој мјузикл ги сруши сите рекорди

јбг мора да си ја кревам репутацијата (само тој е начинот) инаку за музика тешко оди....

od samiot pocetok bev na telekabel 6 godini koristev nivni internet i od 1 januari 2010 a kako sto citam i seuste e TAPA internetot nivni gi otkaciv na 1 maj 2010 posle 6 godini koristenje, se prefrliv na T-HOME i da vi kazam zivot vidov od ovie nema aber tapa im e internetot, gi sretnav momcite od telekabel sto idat na intervencii i im vikam abe znaete deka internetot mi e super pusteno e ova ona plus igram online igrica i super i ping i se, a oni mi vikaat da nie go podobrivme internetot stavivme nova oprema i taka natamu , a ja im vikam da vi kazam zasto mi e super sega internetot,, oni vikaat aj kazi,, ja im vikam VE OTKACIV KONECNO SE PRFRLIV NA T HOME, i oni AAAAAAAAA PA ZATOA TEBE TI E DOBAR INTERNETOT, i odma pa znes nie sme samo serviseri nie nemozeme nisto da napraime prenesuvame samo ako ima problem vo centrala.. MORONI SE

:pos: ги заеба

моментално брзината

1189634722.png

Супер се последниве недела-две..

1192148251.png

Супер се последниве недела-две..

1192148251.png

Потврдувам, така е.
1192211483.png

1192275914.png

1192281308.png

1192283349.png

1192288988.png

Се забележува кога е мрежата пооптеретена а кога не е но можам да речам дека е во рамките на нормалата, и дека сега е добро, значително подобро од порано.
Искрено доколку остане добро и понатаму ги имам во предвид и бизнис пакетите на Телекабел.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom