Мислам дека wot повеќе се смееше за насловите на уметничките филмови кои си ги симнал отколку за брзината..брат
и ју туб клипчиња ко вадев до пред некоја недела (сега гледам не е така) пример 10 мб ги вади 5 мин, на крајот заприметувам последните 2-3 секунди со 2 мб вади и си викам wooooooooow оптички нет имам јас
а јас си чекав 5 мин за 10 мб клип
... и јак Ratio има на првиот филм, квалитет вреден 1Gb :pos2:Мислам дека wot повеќе се смееше за насловите на уметничките филмови кои си ги симнал отколку за брзината..
еееееееј да бееееМислам дека wot повеќе се смееше за насловите на уметничките филмови кои си ги симнал отколку за брзината..
тој мјузикл ги сруши сите рекорди... и јак Ratio има на првиот филм, квалитет вреден 1Gb :pos2:
ги заебаod samiot pocetok bev na telekabel 6 godini koristev nivni internet i od 1 januari 2010 a kako sto citam i seuste e TAPA internetot nivni gi otkaciv na 1 maj 2010 posle 6 godini koristenje, se prefrliv na T-HOME i da vi kazam zivot vidov od ovie nema aber tapa im e internetot, gi sretnav momcite od telekabel sto idat na intervencii i im vikam abe znaete deka internetot mi e super pusteno e ova ona plus igram online igrica i super i ping i se, a oni mi vikaat da nie go podobrivme internetot stavivme nova oprema i taka natamu , a ja im vikam da vi kazam zasto mi e super sega internetot,, oni vikaat aj kazi,, ja im vikam VE OTKACIV KONECNO SE PRFRLIV NA T HOME, i oni AAAAAAAAA PA ZATOA TEBE TI E DOBAR INTERNETOT, i odma pa znes nie sme samo serviseri nie nemozeme nisto da napraime prenesuvame samo ako ima problem vo centrala.. MORONI SE
Arena нема BBC имадали на дигиталната ја има Арена (хрватска мислам дека е) ако можи некој да кажи
и BBC
:salut:
Јас го имам ресиверот 20 дена и до сега не смениле канал.За натаму ќе видиме xDфала
а дали ги менуваат каналите (често)
Потврдувам, така е.Супер се последниве недела-две..