Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

login.php

404 Error on index.php
Член од
5 јуни 2009
Мислења
696
Поени од реакции
28
Во останатите градови имаат помалку корисници и поокеј е, како што гледам.
Апсурдно е сите што се на Телекабел Скопје да имаат огромна латенција кон еден ист скопски сервер а сите што се вон Скопје на не знам колку километри, да имаат одлична латенција кон истиот скопски сервер.
Не штима, нешто не е во ред.

--- надополнето ---

Еми да ама и кај мене беше како кај вас пред некој месец па му се јавив и ми го средија од тогаш брзината ми е ок
а за uptime еве сега мерам овај месец ако има падој ке пцујам и ја пак иначе вреде сега да ги фалам,,,
инаку јас сум на 1.5 километар од центарот на битола така да не ке да им се преоптоварени него кај вас користите од Meganet адреси за разлика од телеком 62...

Член од
17 ноември 2010
Мислења
21
Поени од реакции
1
Лејдис енд Џентлмеен............ The New World Record.............Upload with Supersonic Speed.....................only in Macedonia
Колку ме насмеавте да знаете само.

А сега наградното прашање: Што не е во ред со сликата од резултатот?

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.948
Поени од реакции
1.505
Хахахахахахахахахахаахахахаххахаххха. :)
Priceless.
Функционира со помош на телепатија.
Чиста параметафизика.

Спуштила малку латенцијата кај мене, ама џабе, надвор ладно е, сите сурфаат, нема лабаво, нема интернетz.

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Хах, се насмеавте а? Бришење AVG, ставање NOD32, скен малку, еден вирус демек избришав и сега мерам и оп:

theli2007

lost in the jungle
Член од
20 јануари 2009
Мислења
66
Поени од реакции
93
Пингот ти вришти :pos2:

Не ти треба ни AVG ни NOD. Симни си Comodo Internet Security бесплатен е и имаш антивирус и firewall во едно. Само не ти го препорачувам ако не знаеш добро англиски (известува буквално за секоја конекција и промена на фајлови, регистри итн...) Ако го подесиш како што треба, нема да имаш потреба од ништо друго, а што е најважно не зема многу RAM (нема да ти го кочи компјутерот)

Мерено во 6 сабајле:

login.php

404 Error on index.php
Член од
5 јуни 2009
Мислења
696
Поени од реакции
28
еве во 6 поручек :D ме изненадуваат у последно време

M1K1 007

не у еу