Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
Во останатите градови имаат помалку корисници и поокеј е, како што гледам.
Апсурдно е сите што се на Телекабел Скопје да имаат огромна латенција кон еден ист скопски сервер а сите што се вон Скопје на не знам колку километри, да имаат одлична латенција кон истиот скопски сервер.
Не штима, нешто не е во ред.

--- надополнето ---

1078436881.png
Еми да ама и кај мене беше како кај вас пред некој месец па му се јавив и ми го средија од тогаш брзината ми е ок
а за uptime еве сега мерам овај месец ако има падој ке пцујам и ја пак иначе вреде сега да ги фалам,,,
инаку јас сум на 1.5 километар од центарот на битола така да не ке да им се преоптоварени него кај вас користите од Meganet адреси за разлика од телеком 62...

Лејдис енд Џентлмеен............ The New World Record.............Upload with Supersonic Speed.....................only in Macedonia
Колку ме насмеавте да знаете само.

А сега наградното прашање: Што не е во ред со сликата од резултатот?

Хахахахахахахахахахаахахахаххахаххха. :)
Priceless.
Функционира со помош на телепатија.
Чиста параметафизика.

1082631957.png

Спуштила малку латенцијата кај мене, ама џабе, надвор ладно е, сите сурфаат, нема лабаво, нема интернетz.

Хах, се насмеавте а? Бришење AVG, ставање NOD32, скен малку, еден вирус демек избришав и сега мерам и оп:

Пингот ти вришти :pos2:

Не ти треба ни AVG ни NOD. Симни си Comodo Internet Security бесплатен е и имаш антивирус и firewall во едно. Само не ти го препорачувам ако не знаеш добро англиски (известува буквално за секоја конекција и промена на фајлови, регистри итн...) Ако го подесиш како што треба, нема да имаш потреба од ништо друго, а што е најважно не зема многу RAM (нема да ти го кочи компјутерот)

Мерено во 6 сабајле:

еве во 6 поручек :D ме изненадуваат у последно време
6porucek.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom