Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Z

ZeroStyle

Гостин

Деновиве кај мене е одличен. Морам да го пофалам и пингов на игриве клиза.

Bidikov

Server guru
Член од
25 јануари 2005
Мислења
2.680
Поени од реакции
693
Еве како лета - да не речете само кај вас е таква ситуацијата ...

868605888.png

Член од
16 јуни 2010
Мислења
37
Поени од реакции
7
Еве како лета - да не речете само кај вас е таква ситуацијата ...

Прегледај го приврзокот 31913
Ти ова со нормален пакет го мериш или во фирма е? На форумов се збори за домашен интернет, колку што приметив јас. Ова исто ќе му дојде, ако јас ставам слика од оптички од работа, па да кажам, дека е од Телекабел.

Bidikov

Server guru
Член од
25 јануари 2005
Мислења
2.680
Поени од реакции
693
Ти ова со нормален пакет го мериш или во фирма е? На форумов се збори за домашен интернет, колку што приметив јас. Ова исто ќе му дојде, ако јас ставам слика од оптички од работа, па да кажам, дека е од Телекабел.
Не е оптички - гледаш пишува мрежа на ТК (MEGANET) и да дома е ова ... имам и пострашни докази ама ќе ги оставам за кога ќе комплетирам комплет анализите што ги правам ... бидејки speedtest.net не е единствен параметар ...

Член од
16 јуни 2010
Мислења
37
Поени од реакции
7
Извини, да те прашам, колку плаќаш ти за овој пакет, за да ставиме и ние дома, бидејќи викаш дека од дома седиш на стол и сурфаш.

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.102
Поени од реакции
1.379
Извини, да те прашам, колку плаќаш ти за овој пакет, за да ставиме и ние дома, бидејќи викаш дека од дома седиш на стол и сурфаш.
DOC SIS 3.0 стандард е тоа,односно брзини паралелни на тие како што е оптички.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Колку бесплатни MB Download даваат сега Телекабел?

Знам беа 120 или 150 МВ, сега?

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.948
Поени од реакции
1.500
Колку бесплатни MB Download даваат сега Телекабел?

Знам беа 120 или 150 МВ, сега?
Последно беше доколку направиш под 150MB вкупен трансфер не ти наплаќаат за тој месец, но не сум сигурен сега како е, најверојатно е исто.

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.102
Поени од реакции
1.379
150MB се бесплатни

Член од
16 јуни 2010
Мислења
37
Поени од реакции
7
Честитки до Телекабел, се надминаа себеси. Претходно преку ден имаа проблеми со нетот, брзината и пингот, сега проблемот се појави навечер. Кога се јавив во техничка, типот ем го болеше уво дека имам проблем, ем според него излезе дека сум се јавувал повеќе пати за едно те исто, па сум си го знаел проблемот и според него не требало да вртам, на крај за да ми каже, дека нема потреба да прати екипа, затоа што нема да дојдат, браво браво. На крај да ми каже дека во Ченто не е среден нетот,а исто така и во Хиподром и Маџари. Од кога почнав да го прашувам, да ми каже од прилика кога ќе се среди, да не висам на телефон секој 3 ден, културата му се подобри, вика незнае никој кога ќе биде средено и ми спушти, уште едно браво. Изгледа го прави тоа дека немаме никаков договор, ако не ти се допаѓа оди си и дека разговорите не се снимаат, башка не се преставуваат.

Член од
21 септември 2008
Мислења
267
Поени од реакции
84
Повеќе од месец и пол користам во Велес и е задоволително, баш како што треба да биде.
Ќе видиме дали и во иднина ќе продолжи така.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.907
Поени од реакции
30.866
Tinja e netot ovie denovi.

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.948
Поени од реакции
1.500
Колку GB направивте во изминатиов месец?

Kajgana Shop

На врв Bottom