Z
Ти ова со нормален пакет го мериш или во фирма е? На форумов се збори за домашен интернет, колку што приметив јас. Ова исто ќе му дојде, ако јас ставам слика од оптички од работа, па да кажам, дека е од Телекабел.
Не е оптички - гледаш пишува мрежа на ТК (MEGANET) и да дома е ова ... имам и пострашни докази ама ќе ги оставам за кога ќе комплетирам комплет анализите што ги правам ... бидејки speedtest.net не е единствен параметар ...Ти ова со нормален пакет го мериш или во фирма е? На форумов се збори за домашен интернет, колку што приметив јас. Ова исто ќе му дојде, ако јас ставам слика од оптички од работа, па да кажам, дека е од Телекабел.
DOC SIS 3.0 стандард е тоа,односно брзини паралелни на тие како што е оптички.Извини, да те прашам, колку плаќаш ти за овој пакет, за да ставиме и ние дома, бидејќи викаш дека од дома седиш на стол и сурфаш.
Последно беше доколку направиш под 150MB вкупен трансфер не ти наплаќаат за тој месец, но не сум сигурен сега како е, најверојатно е исто.Колку бесплатни MB Download даваат сега Телекабел?
Знам беа 120 или 150 МВ, сега?