Ел Класико : Барселона - Реал Мадрид 1:0

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување

Koнечен епилог од натпреварот

• Победа на Барселона

Гласови: 142 59,2%
  • Нерешено

Гласови: 25 10,4%
  • Победа на Реал Мадрид

Гласови: 73 30,4%

• Вкупно гласачи
    240
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема што да се коментира Роналдо+Одлична форма(подобра од Фарса)= Триумф на Ел Класико.

Филе ке иде на Ноу Камп да гледа Барса - Реал :vozbud:
Иначе ми текна нешо, да се собереме навивачи на Реал и на Барса на некое место да ја глеаме заедно утакмицава ? Што викате
Ке ГРМИ ?:)

натпреварот со Интер секако дека ќе има големо влијание, можно е Пеп да калкулира на таа средба и да го одмори Меси целосно... боље второ место у групи него ли пораз од Реал и разлика од 4 бода :wink:

Браво Манга, супер вовед.
Инаку ке биде јак дуел несомнено. Како и сите фанови на Реал и јас очекувам победа, типувам на Реал 2-3! Поздрав.
Hala Madrid.

И јас мислам дека ќе заврши 2-3 или 1-3...

REAL MADRID THE BEST
29vo6dj.gif

Прати ова...

Ако Барса го тепа Интер,,,ке го тепа и Реал ,ако изгуби од Интер ке изгуби и од реал... :pos:

Се шалам ,стварно што би можело да се случи на утакмицава така да навивам само за јак натпревар... :)

Ne deka sigurno ke tepa so Real ako go tepa Inter no fakt e deka moralot ke bide na najvisoko nivo..

И јас мислам дека ќе заврши 2-3 или 1-3...

REAL MADRID THE BEST
29vo6dj.gif

abe ti dali sakas potpis da stavis??

abe ti dali sakas potpis da stavis??

Го приметив од пред некој саат ама ме мрзи да му објаснувам, ај ако не го мрзи некој нека му објасни како да си стави потпис, за да не спамира со тоа. :smir:

Браво djmanga за воведот. Инаку очекувам неизвесен натпревар со многу голови.

Барселона добра ја почна сезонава, но имаат пад во формата сега во овие 2-3 натпревари кои им се многу важни. Читав дека Меси и Ибрахимович им се неизвесни за дуелот со Реал, и што мислам дека ако не играат, Реал ќе има поголеми шанси за победа.

Реал исто така добро ја почна сезонава. Имаа неколку високи победи со многу голови, но откако се повреди Роналдо, многу паднаа. Имаа неколку нерешени резултати и порази од Милан и Севиља. Но после тоа работите дојдоа на свое место и повторно почнаа да победуваат. Добра вест е што им се враќа Роналдо од кого јас очекувам дека е можно да го реши натпреварот.

Мој тип:
Барселона 3-2 Реал Мадрид

Филе ке иде на Ноу Камп да гледа Барса - Реал :vozbud:
Иначе ми текна нешо, да се собереме навивачи на Реал и на Барса на некое место да ја глеаме заедно утакмицава ? Што викате
Ке ГРМИ ?:)

100% иде???
Ако иде нека ни е честито победата!

натпреварот со Интер секако дека ќе има големо влијание, можно е Пеп да калкулира на таа средба и да го одмори Меси целосно... боље второ место у групи него ли пораз од Реал и разлика од 4 бода :wink:
Среќа Пеп не мисли исто како тебе.

Гласав за нерешено,ама навивам за реал..:wink:

100% иде???
Ако иде нека ни е честито победата!

Да денес во емисијата топки се јави телефонски од Барселона..во наредната емисија ќе има и клипчиња и остали ствари од проводот....абе блазеси му...:toe:

Гласав за нерешено,ама навивам за реал..:wink:

Да денес во емисијата топки се јави телефонски од Барселона..во наредната емисија ќе има и клипчиња и остали ствари од проводот....абе блазеси му...:toe:

Дај боже да се јави директно од стадион за време на утакмицата.:baeh:

Пред неколку години кога играа Реал со Барса на Камп Ноу,се јави во живо од стадионот,и баш во тоа време реал постигнаа гол..Баптиста го даде голот баш се сеќавам..Само филе збореше нешто и вика иииии голем шок за каталонците..0-1 за реал мадрид..дека снимката каснеше филе пред снимката тоа го рече,и јас викам шо е сеа работава,кога тоа снимката касни..:helou:

и да биде баптиста работа...ГОЛ Гол..кога велеше со полу затната муцка...:))) ... а ние на телевизор голот го гледаме после 15 секунди :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom