H
HITCH
Гостин
Не тоа значи дека се изгубија во просторот и времето видоа пари и сега иди собери ги за некоја работа да завршат се шефуваат само ваму тамуТоа е затоа што поповите мислат дека тие се црквата.
Не тоа значи дека се изгубија во просторот и времето видоа пари и сега иди собери ги за некоја работа да завршат се шефуваат само ваму тамуТоа е затоа што поповите мислат дека тие се црквата.
Тие го направија она :Всело неќеле некого да го видат а тој ја барал од попот ќерката.Ко со помошта што му ја понудивме на Грците за да ги изгаснеле пожарите.Така ни треба ко опинаме без везе.Не тоа значи дека се изгубија во просторот и времето видоа пари и сега иди собери ги за некоја работа да завршат се шефуваат само ваму таму
А многу убаво ни кажуваат дека не се поканети како деллегација! Што мајка бараат таму? Уште повеќе ме интересира КОГО ГО ПРЕТСТВУВААТ ТАМУ? Знам дека јас сум против преговорите со СПЦ, против дедо Петар кој направи 300 глупости и сега пак се истопорил прв за прошетка:kesa:. Поповиве наши треба да ги испее народов да се свестат малку каде се!Тие го направија она :Всело неќеле некого да го видат а тој ја барал од попот ќерката.Ко со помошта што му ја понудивме на Грците за да ги изгаснеле пожарите.Така ни треба ко опинаме без везе.
Јас мислам дека дел од вината за она со Вранишковски и она што се случува со СПЦ носат и тие.Никогаш не објавија што се договорија во Ниш со СПЦ.После бурните реакции од народот го поништија тој договор.Сега се прашувам што беше тоа договорено.Иначе Павле припаѓаше на умерената струја во врска со Автокефалноста на нашата црква.А многу убаво ни кажуваат дека не се поканети како деллегација! Што мајка бараат таму? Уште повеќе ме интересира КОГО ГО ПРЕТСТВУВААТ ТАМУ? Знам дека јас сум против преговорите со СПЦ, против дедо Петар кој направи 300 глупости и сега пак се истопорил прв за прошетка:kesa:. Поповиве наши треба да ги испее народов да се свестат малку каде се!
е па само кај нас народот е тука за Црквата а не обратно. За народот се знае... услуги само без ддв.Никој не знае, ама сме сигурни дека ќе се врата со некоја белја. Секогаш кога дедо Петар го пуштаме некаде некое зло не стрефува мене ова ми е многу чудно. Црквата ко да не ги зема в предвид чувствата и ставовите на народот, ами си тера по свое :kesa:
Ај па тој прдло најде нешто да кажи.У име српских верника из Македоније огласио се архиепископ охридски Јован. "То је патријарх који ће нама у Македонији остати у дубоком сећању зато што је излечио дугодеценијски раскол са македонском православном црквом", рекао је Јован.
тука
Сега не смее ни да загине.Па ќе не обвинат дека сме го убиле.А добивањето на датум е на прагот.:pos2:Ne go lapna mrakot ovoega??
Tibam, ovakvite porano zaginuvaa vo mosne razjasneti situacii, bez somnez gi gazese kamion pun beton.
Па еве Србите во знак на добра воља, нели се братски народ (или не се), нека ја признаат први...Оф д рекорд, МПЦ не е признаена од сите други православни цркви .