Иран - MAKЕДОНИЈА (18.11.2009) во Техеран (1-1)

• Креатор на темата Креатор на темата Vetrence
  • Време на започнување Време на започнување

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Локација
Somewhere here ...
Следниот пријателски натпревар на нашата најдобра фудбалска селекција е во среда против соодветната селекција на Иран. Натпреварот ќе се одигра во Техеран.

Најверојатно истите играчи кои беа повикани за натпреварот со Канада,ќе бидат во составот и за натпреварот со Иран.

Типувам на победа.:helou:

Па ги имаме тепано иранциве порано, се надевам дека повторно ќе го сториме тоа. Инаку, Иран да не ја споредувате со Канада. Иран имаат добра репрезентација со повеќемина добри фудбалери. Типувам на нерешено јас, по природа сум песимист :smir:

Ќе биде срамота ако не победиме.

Јас типувам на победа.:salut:

Ќе доеле нашите војници од Ирак да навиваат.:vozbud:

Down you terorists...:vozbud:

Ќе биде срамота ако не победиме.

Јас типувам на победа.:salut:

Зашо би било срамота да не победиме??????

Стварно зошто да се форсира.Ко со Сан Марино да играме па срамота да е.Срамота ќе е да утнеме 2 пенала.Ај тоа веќе да ал ида изгубиме не.Али и ја оптимистички викам дека ќе тепаме.

Добар тим имаат иранците, имаат неколку подобри играчи, со оглед на нашиот тим мислам дека имаме подобар тим, но сепак мислам дека можеме да ги победиме. Мој тип - X2.

Персија - Античка Македонија :helou:

кој ќе победи?

Би требало да ги победимо..
Али знаејќи у кој услови таму ќе играмо..добро би било и нерешено..:)

A be decki ne znam sega kakov mu e sostavot, ama pred nekoja godina site vo Germanskata Bundes liga mu igraja na Iran....i jas veruvam vo nasa pobeda ama voopsto nema da bidi lesno...

NAPRED MAKEDONIJA!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom