Иран - MAKЕДОНИЈА (18.11.2009) во Техеран (1-1)

• Креатор на темата Креатор на темата Vetrence
  • Време на започнување Време на започнување
мислам дека ке изгубиме, срекнисме ако извадеме еден х, имаат добар тим и цврста одбрана.

Уф тежок натпревар,Иран имаше добра репрезентетација играше на светско во Германија но доколку играме добро како со Канада мислам дека ќе победиме повторно со среќа да римнеме некоја позиција на ранг листата на фифа.

за пренос како што читав мислам дека се прават напори да има:toe:

Обично сум оптимист и мислам дека не постои тим што нашава репрезентација не може да го победи :), ама реално нашите играат многу слабо на гости. На домашен и не неутрален терен се одлични ама во гости... Се надевам на победа сепак.

Јас типувам победа на домаќините.
Ако заврши нерешено или победиме, сите да ми дадете црвенко.:helou:

Во колку саат ќе се игра во Техеран?
Како најголема тајна да е тоа. На сајтот на ФФМ нормално нема ништо. Ќе чекаме да излезе билтен од кладилница за да видиме во колку саат е.

Во колку саат ќе се игра во Техеран?
Како најголема тајна да е тоа. На сајтот на ФФМ нормално нема ништо. Ќе чекаме да излезе билтен од кладилница за да видиме во колку саат е.
Natprevarot se igra vo 20.45 min.

Нема ли да биде ептен ПЕКОЛ (жешко) ?

1-2 - Мое мислење :tv:

после победата на канада јас мислам дека првото полувреме ќе водиме со 1-0 пандев а после ќе загубиме 2-1 редно е да се намести некоја таа :oftopic:можи и вчера со канада ќе ја вратеа ама не му кажаа на голманот дека е местена мала шала :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom