Medea
Облинеса
- Член од
- 25 април 2007
- Мислења
- 2.973
- Поени од реакции
- 3.269
Прво, не се дотерувам.
Второ, ако пригодата бара да изгледам пристојно, или дотерано- така и ќе се облечам. Не можам на свадба да отидам во старки и шалвари само зошто таков ми е стилот. Јбг, жена сум пред се’.
Секојдневно сум средена за себе, зошто сакам да ми е удобно во тоа што го носам.
Ми се случило да сум ептен пицната и цела вечер да се чувствувам ОДГОВОРНО, поим неам зашто. Ваљда да не скинам нечија тетива од штиклите на мене![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Се средувам и за другите, ама не во онаа смисла дека ми е важно што ќе кажат, туку за да бидам пријатна за око. Ништо премногу, ништо премалку. Плус, харизмата е битна.
Дотерана празна личност ништо не ми значи.
Второ, ако пригодата бара да изгледам пристојно, или дотерано- така и ќе се облечам. Не можам на свадба да отидам во старки и шалвари само зошто таков ми е стилот. Јбг, жена сум пред се’.
Секојдневно сум средена за себе, зошто сакам да ми е удобно во тоа што го носам.
Ми се случило да сум ептен пицната и цела вечер да се чувствувам ОДГОВОРНО, поим неам зашто. Ваљда да не скинам нечија тетива од штиклите на мене
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Се средувам и за другите, ама не во онаа смисла дека ми е важно што ќе кажат, туку за да бидам пријатна за око. Ништо премногу, ништо премалку. Плус, харизмата е битна.
Дотерана празна личност ништо не ми значи.