It's Always Sunny in Philadelphia!

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
е затоа друг пат ставај приоритет за симнување на епизоди :)
а и сеа провери, од сите епизоди по 1мб не е симнато? :)

е затоа друг пат ставај приоритет за симнување на епизоди :)
а и сеа провери, од сите епизоди по 1мб не е симнато? :)
се доспушти пред 1 сат и пол,во превод ја изгледав целата сезона во еден здив и сум жеден за следната :).

И фала ск*рцу што го нема она одбивно смеење во позадина.

4та сезона -епизода 2- нешто неверојатно...цели 20 минути се смеев.
90543572.jpg

Не дека ги потценувам другите епизоди али оваа беше нешто неверојатно.

Nightman A A AAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Ме интересират дал забележавте сличности од некои епизоди од серијава со епизоди од HIMYM, како епизодите со диското во 2те серии .Маршал на трип,Денис на Трип... само не забележав кој кого копирал. А имаше уште 3+ други сличности али во моментов не ми текнувет.

се доспушти пред 1 сат и пол,во превод ја изгледав целата сезона во еден здив и сум жеден за следната :).

И фала ск*рцу што го нема она одбивно смеење во позадина.
Збориш општо? Зошто јас ги гледав првите 3 сезони, немаше смеење. Не сум слушнал за серија која го сменила концептот...

Ме интересират дал забележавте сличности од некои епизоди од серијава со епизоди од HIMYM, како епизодите со диското во 2те серии .Маршал на трип,Денис на Трип... само не забележав кој кого копирал. А имаше уште 3+ други сличности али во моментов не ми текнувет.

Јас ги пратам двете серии али немам забележано сличности.

Збориш општо? Зошто јас ги гледав првите 3 сезони, немаше смеење. Не сум слушнал за серија која го сменила концептот...

Нема смеење и после 3та сезона. Некаде прочитав дека ти не си можел да смислиш комична серија без тоа смеење мене пак тоа ми е одбивно,како некој да ми кажува кога треба да се насмејам.

Нема смеење и после 3та сезона. Некаде прочитав дека ти не си можел да смислиш комична серија без тоа смеење мене пак тоа ми е одбивно,како некој да ми кажува кога треба да се насмејам.
Не да не можам да смислам ама повеќе ги сакам тие со смеење, некако ми се „поживи“. Типичен пример ми е Mr.Sunshine, тоа ти е како Чендлер кој престанал да биде смешен :)

Во секој случај, Philadelphia не е баш таква серија за да има смеење во позадина, има премногу долги дијалози некогаш и сосема различен хумор. Туку помислив нешто да не експериментирале, штом го спомна смеењето тука, затоа прашав...

hahahahah многу јак почеток
се прснав од смеење на 2-3 сцени особено во болницата кога правеа крвни тестови мек и денис :D
hahahahahha

Првата многу јака, втората само јака.

Колку е само појак Мек вака дебел. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom