Џои
КИНЕКТиран
- Член од
- 1 февруари 2007
- Мислења
- 8.406
- Поени од реакции
- 2.076
Уште само во Скопје кино сали останаа, а овој прашува за 3д![]()
Не бе си имаме Охрид ние, ама искрено кој го видел :smee:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Брат не му се смеј не е он крив...И народот не е навикнат нема прилика да оди на кино...Уствари не нема прилика туку, полесно им е да одат од некоја пиратерија да земат некој филм ископиран, со никаква снимка и блгарски или српски превод отколку за тие пари да оди и да седне во кино да се нагледа како човек...Исто и со нас младите се случува, имаме интернет, има торенти и ќе излезе некој филм ќе го спуштиме и ајде гледаме...В'ред е и тоа но, си треба и од време на време и во кино да се оди, друг е feeling-от...![]()
Спореди книгата, како Толкиновите кои се филмуивни и спореди што е подобро? Книгата или филмот?
И реков, сакаш уметност, иди на идни ченел, сакаш празнење мозок, оди гледај холивудски.
Не бато, ако сакам специални ефекти ке гледам филми тоа Аватар на 3D
![]()
Очекував повеќе од Аватар...барем приказната, која има многу клише моменти, но тоа е...од аспект на технологии, чуда, звук, ова она, филмот има 10ка...браво.
![]()
Не е многу далеку. :helou:
Очекував повеќе од Аватар...барем приказната, која има многу клише моменти, но тоа е...од аспект на технологии, чуда, звук, ова она, филмот има 10ка...браво.
Mац види се дупат пред нивните предци хахахахахахаE, ја им викам, да не беше Маарко до мене и да се дупиме за "бојата на снегот", ќе заспиев од досада на моменти. Онака ај нека е клише, али го тупат дур дое до главното онака...И слични работи, ај да не ви прам спојлери сега.Сеа знаеме дека ќе се "ебнат" главните ликови, али мора да чекаме саат и пол за тоа.![]()
Не знам дали е спомнато али ме потсеќа на „Танц со волците“ во СФ верзија, се е тука, ветеранот од војна, индијанците (имаат и лакови и стрели), учење на природата.......не е лош филмот и е забавен онака да утепаш време али не е ни нешто посебно освен ефектите. Али не ми е жал што го гледав.
Е сега обично кога лакови и стрели се соочувале со огнено оружје се знае кој тепал али ајде, филм е. Само ме интересира што ке се деси за 12-на години кога ке им се вратат Sky People со професионални генерали а не со психотичен шеф на обезбедување и буљаш менаџер од корпорација.
.