Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
E, prijatele jas sum od optimistite ama sto e mnogu mnogu e)
Nastrana strateskite razmisluvanja okolu golemite sili, realno vo EU, (pa makar i utre smeniole ime) ne mozeme da vlezeme kako polnopraven clen slednite 6-7 godini. Govoram ona oficijalniot vlez so site pompi i baloni..
Хрватска коjа е наjразвиената земjа во регионот....
Se soglasuvam edno sosem realno razmisluvanje.nie i so promena na ime nemozeme realno da vlezeme vo evropskata unija.Sosema e druga varijanta ako vlezeme politicki kako(bugarija i romanij).E, prijatele jas sum od optimistite ama sto e mnogu mnogu e)
Nastrana strateskite razmisluvanja okolu golemite sili, realno vo EU, (pa makar i utre smeniole ime) ne mozeme da vlezeme kako polnopraven clen slednite 6-7 godini. Govoram ona oficijalniot vlez so site pompi i baloni..
...најразвиена...:pos2::pos2::pos2:
...Пушти вести на ХТВ и ќе си помислил дека си го згрешил и каналот и државата , исто лајно се ко нас...:kesa::pos2:
Уцените не се само гејски.Да беа само гејски не ги ни ставав на ум....
Mislam treba da se znae da se cita megu redovi, ovaa izjava na Server kazuva deka ja podrzuvat dvojnata formula: edno ime za Grcija i R.Makedonija za svetot. ( ova e moe mislenje)Не се де само гејски, туку на гејците , нивните пријатели и платеници... Кој ни е крив нам што не сме создале сојузници до сега ?
Инаку изјавата на Сервер за Р. Македонија ја прочитавте ли ? Или и таа е една од американските лаги ?
?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????? :nenene:
Абе ништо нее чудно.Мене лично ми е чудно зошто на cool му е чудно.има нешто чудно?
Mislam treba da se znae da se cita megu redovi, ovaa izjava na Server kazuva deka ja podrzuvat dvojnata formula: edno ime za Grcija i R.Makedonija za svetot. ( ova e moe mislenje)
Абе ништо нее чудно.Мене лично ми е чудно зошто на cool му е чудно.
Абе сето ова ко ќе го слуша човек за мерак е.Но на крајот ќе не потчукнат по раме и ќе завршат со зборовите "Но решетего со Грците тоа"подобро за вас.Истата импресија и јас ја добив од неговите зборови.Или нашите песимисти би сакале Америка да ја срамни со земја грција , за да ни докаже дека не поддржува !?„Доколку Македонците сакаат да се викаат Македонци ни ќе ве викаме така... “ Појасно од тоа здравје.
Не е ли повеќе од очигледно?Појди во амбасадата на САД и ќе ти стане повеќе од јасно.Брате истото што го мислиш и јас го мислам.:helou: