Истрајте до 2014 -планот на Вашингтон да се оствари

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
a be ne lazat amerikancite a nie kako i sekogas se nadevame i im veruvame

После приемот на Бугарија и Романија навистина не гледам пречка зашто не би се зачлениле уште утре. Се надевам дека нема да се изигра истото како и со Србија каде мораше да се излоираат муслиманите за да можат србите да се надеваат на членство. Знаеме дека Европа не обожава муслимани во својата територија.

E, prijatele jas sum od optimistite ama sto e mnogu mnogu e :))
Nastrana strateskite razmisluvanja okolu golemite sili, realno vo EU, (pa makar i utre smeniole ime) ne mozeme da vlezeme kako polnopraven clen slednite 6-7 godini. Govoram ona oficijalniot vlez so site pompi i baloni..

Во право си. Хрватска коjа е наjразвиената земjа во регионот вероватно ке стане член 2012г. - после 7 години преговори и срок за ратификациjа.

Хрватска коjа е наjразвиената земjа во регионот....

...најразвиена...:pos2::pos2::pos2:

...Пушти вести на ХТВ и ќе си помислил дека си го згрешил и каналот и државата , исто лајно се ко нас...:kesa::pos2:

E, prijatele jas sum od optimistite ama sto e mnogu mnogu e :))
Nastrana strateskite razmisluvanja okolu golemite sili, realno vo EU, (pa makar i utre smeniole ime) ne mozeme da vlezeme kako polnopraven clen slednite 6-7 godini. Govoram ona oficijalniot vlez so site pompi i baloni..
Se soglasuvam edno sosem realno razmisluvanje.nie i so promena na ime nemozeme realno da vlezeme vo evropskata unija.Sosema e druga varijanta ako vlezeme politicki kako(bugarija i romanij).

Нашата светла иднина е обратнопропорционална од таа на ЕУ и НАТО.
Планот на Америка за кој се збори кажува дека ќе оди преку сојузникот Грција.

Треба да им се стемни на ЕУ и НАТО за да ни се раздени на нас.

...најразвиена...:pos2::pos2::pos2:

...Пушти вести на ХТВ и ќе си помислил дека си го згрешил и каналот и државата , исто лајно се ко нас...:kesa::pos2:

Не се баш како нас!

Уцените не се само гејски.Да беа само гејски не ги ни ставав на ум....

Не се де само гејски, туку на гејците , нивните пријатели и платеници... Кој ни е крив нам што не сме создале сојузници до сега ?
Инаку изјавата на Сервер за Р. Македонија ја прочитавте ли ? Или и таа е една од американските лаги ?

Не се де само гејски, туку на гејците , нивните пријатели и платеници... Кој ни е крив нам што не сме создале сојузници до сега ?
Инаку изјавата на Сервер за Р. Македонија ја прочитавте ли ? Или и таа е една од американските лаги ?
Mislam treba da se znae da se cita megu redovi, ovaa izjava na Server kazuva deka ja podrzuvat dvojnata formula: edno ime za Grcija i R.Makedonija za svetot. ( ova e moe mislenje)

Mislam treba da se znae da se cita megu redovi, ovaa izjava na Server kazuva deka ja podrzuvat dvojnata formula: edno ime za Grcija i R.Makedonija za svetot. ( ova e moe mislenje)

Истата импресија и јас ја добив од неговите зборови. „Доколку Македонците сакаат да се викаат Македонци ни ќе ве викаме така... “ Појасно од тоа здравје. Или нашите песимисти би сакале Америка да ја срамни со земја грција , за да ни докаже дека не поддржува !?

Истата импресија и јас ја добив од неговите зборови.
„Доколку Македонците сакаат да се викаат Македонци ни ќе ве викаме така... “ Појасно од тоа здравје.
Или нашите песимисти би сакале Америка да ја срамни со земја грција , за да ни докаже дека не поддржува !?
Абе сето ова ко ќе го слуша човек за мерак е.Но на крајот ќе не потчукнат по раме и ќе завршат со зборовите "Но решетего со Грците тоа"подобро за вас.

Брате истото што го мислиш и јас го мислам.:helou:
Не е ли повеќе од очигледно?Појди во амбасадата на САД и ќе ти стане повеќе од јасно.

Решете го со грците немора да значи дајте им на грците да ви го стават од позади! Решение може да биде и „негативно“ :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom