Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Читај уште еднаш Матрикс се мисли на филмот и неговата филозофија....баш бев наострен да промрчам нешто... да добацам... ама џабе! Ништо не разбирам од постов, Буцио. Мислам, не разбирам што е поентата на напишаното... штета...
.Читај уште еднаш Матрикс се мисли на филмот и неговата филозофија.
Потоа дајте му на народот леб и игри тој ќе биде задоволен. Леб колку што гледам има, за игри се тука Ден Браун и останата багра.
Воглавно тоа е тоа и плус лагите за Витезите Темплари од страна на аристократите (масоните) кои што им ја присвојуваат и фалсификуваат историјата.
НЕ! Библијата е уште една книга со приказни кои се ширеле од племиња ,народи и тн. , а не некоја "света книга" .
Aj poslusaj si go sovetot vo bold! Pa kazi togas sto imas da kazes.Па имам гледано многу емисии за тоа , каде што библијата е каде што се собрани приказни од различни религии и народи , а и ако самиот се потрудиш ке видиш некои сличности на пример грчката митологија има многу приказни кој патувале и се менувале од народ до народ и стигнале во библијата али јадрото на приказната е иста .
НЕ! Библијата е уште една книга со приказни кои се ширеле од племиња ,народи и тн. , а не некоја "света книга" .
Тоа поповите, па, ич не се опасни и се убедливо најрелевантни извори. Ми текнува тој попот дедо ми што го закопуваше во Шелеверци - он беше ептен релевантен. Ако беше дрво пијан.Опасна работа се тоа емисиите. Без сомнение релевантен извор на информации. А тек па ја една драма што сум гледал...
daj argumenti kotga nesto velis "ne" ili "da"...Апсолутно не.
Za prvoto nesto znam...Аргументи не мора, мислам дека сите ги знаете фактите
-кога е канонизирана Библијата
-кој ја измислил Библијата
-Неповрзаноста меѓу Исус и Стариот Завет
-18 години од Исусовиот живот