Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга :)

Пиво фест најјака работа пред се доброто одбрано друштво и заебанциите во купето што го немавме :)) али добро и не е тоа толку битно битно убаво поминавме.....

Драга Кајгана ми го нема кучето скитник што ми шеташе по улица, кој јадеше скара на манифестација го носи на душа ќе го пријавам во невладина за заштита на животни :icon_lol:. Се зезам :icon_lol:.
Помина потопот освежи малку времево, само да не освежи малку повеќе како минатиот пат лошо ќе биде.
И тоа пак ми брчат нешто мисливе има да биде заебано. Инаку да го поздравам другар ми со фразата: На Палма Де Мајорка на одмор беше 10 денари за мочање не ти се даваат :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Да не беше смешно трагично ќе беше :icon_lol:.
Малку вечера малку пауза и малку одмор....

Драга, цитат што го опишува фудбалот денес..

I ran. I ran until my muscles burned and my veins pumped battery acid. Then I ran some more.

Треба да напишам Драга Кајгана?
Да?
Океј...Драга Кајгана!!!

Chapter 1
Полн е животот со не фер игри, ич не фер игрички. Слободно може да се рече и дека проклетиот живот е не фер. Постојат многу индивидуи кои наликуваат на Жозе Мурињо. Еден час пред натпревар го наводнуваат теренот, за да нема ама баш никакви услови за игра. За среќа, има луѓе кои знаат како да се справат со вакви гнаси... :))

Chapter 2

Иииииронија. Ќе мислиш виртуелноста е подобра. Ама не била. Проклето иста била. Може за нијанса пострашна. Лејдис анд џентлемен д грејт Боби Мекферин пееше песничка Don't worry be happy, една од најнајнајнајоптимистичките песни во историјата, а потоа, неколку години по излегувањето на истата, кутриот скокна од зграда. Живот... хехехе живот :)))

Chaprer 3

Знаете што? Само едно жалам што не постојат далечински управувачи за животот. Кога ќе сфатиш дека си го промашил животот или просто не ти се допаѓа, или МАМА ви се качува на глава , да можеш да притиснеш копче и да навлезеш во некој нов канал, нова серија, филм, сеедно... Па, во истио момент кога веќе не ќе ти се живее во Индија и Бандини со еден потег да се префрлиш во Турција и Шехерезаааад или пак да бидес Моќен Ренџер... Ех, утопии... утопии...утопиииии...

драга
главава ми прска, ми се пие вода ама ме мрзи да одам до кујна :nesvest: од таа пуста мрза ќе испотрескаме.......
за ова со главава стварно не знам што ми е, ај ќе се обидам вечерва порано да легнам барем крај 1-2 саатот.
сега пред 5 минути се туширав, па по малку ми разминува главата. да беше денеска сончево ај ќе сфатев од што ме боли ама денеска цел ден врне :toe: ај што те замарам тебе.............
ча-0

др.драга

колку убаф дењ :back:

Не ова не сум јас ова е Робокап.Секој ден стана ист,по ништо не се разликува од другиот,но најмногу ми пречи внатрешното изолирање.Никогаш ја немав способноста комплетно да се стишам себеси,ама ете видиш се изненадив дека можам да го достигнам и тоа.
И да бидам до крај искрена јас сум преплашено суштество,се е резултат на превисоки очекувања и мали резултати.И тоа на секој можен план,од емотивната празнина до кариерниот успех.Јас комплетно се изгубив себеси и овој виртуелен простор мора да го трпи моето коркачење.
Морам да најдам начин да живнам,ова е веќе премината линија.

ДраКа

Другата година праам Кромид Фест у Драчево,Цеца одма ја викам- 60 000 евра на лева цицка и остаам,и клучевите од Бе Ем Ве То на десна брадавица и ги закачуем( у гепек и турам по 2 вреќи кромид за децата да однесе ). Има не 90,190 минути да квичи на сцена.
Место пиво,исклучиво шампањ ќе се точи,скара -само пилешки плескавици и пилешки риби....
Камери телевизии глупости препуно ќе биде.
Сакав и Сееверина да ја донесам али ептен опасно ми изгледа,шампањ,камери,не дај боже сцената на јахта ќе и заличи шо ќе прајме после :(
Поканета си xD <333
4@0

драга, о моја најдрага .

денес сум во жута точка, ама заеби тоа. Само еден ден пред да одам на одмор ме болат крајниците, едвај голтам кога јадам
.. со себе ќе носам еден куфер апчиња и ќе се колкам таму секој ден, а за алкохол место нема да има. Ама ако, и онака во последно време сум направена како некоја стара пензионерица и станувам секој ден во 8 часот така да нема да ми пречи и да не пијам воопшто таму. Ќе одам на плажа одсабајле, ќе се печам под сонце, ќе читам книги, ќе решавам судоку... - оооо колку прекрасни книги ќе понесам со себе - уште еден куфер со книги ќе носам : ))
...
друго.. последниве 2-3 дена имам некое лошо претчувство и нешто ме стега во градиве. и секогаш кога е вака нешто се случува да си е*ам гатачот да си е*ам. интуиција невидена имам и тоа само за лоши работи. Нема врска то шо сум во ПМС, сигурна сум дека нешто лошо ќе се случи. Ме стега нешто во градиве, fuck! имам чувство дека целиот одмор ќе ми биде едно големо срање. ама ајде, се поминува.
...
трето, секојпат кога почнувам нешто убаво во животот си викам дека е крај на повеќемесечниот пекол во кој живеам ама само се залажувам. битката на една будала со повеќе будали нема да заврши така лесно...
..
и аман, аман! колку и да се трудам да ги веректисам црните мисли од глава не можам. тие се тука и ме јадат, ми ја јадат душата..
.. заминав кајги, ќе ми недостигаш 2 недели, ама ајде, и онака сум осамена...

п.с ветувам, ветувам дека ќе ги намалам цигарите на одмор! и дека ќе одам на Ван Гог и на сите можни свирки шо ќе постојат . Ветувам, за да ми биде подобро, за самата себеси :)

Ё мори!
Кајганке сакам шамарче да ти мавнам! :pos:

Мајче
Шо да ти кажам >_<
Сакам да си одам за Америка,викаат таму мед и млеко течело:vozbud:
Куќите биле од чоколадо прозори од мармалад!1
Жими мајка идам:vozbud:

Ој кајгано!
Што си правиш бе. Јас еве дремам по домна, чекам да подолади малку па на шетња. Се шишав прекратко и им се допадна на оние што требаше :wub: :icon_mrgr Отсега само вака да сум се шишал :pos:
Уште малце сите ќе ми отидат на одмор, и со овој што пишал пред мене ќе си го дрвиме низ Пржино :wink:
Завчера бев во Велес, кај другарчињата твои екс членови :) Си поминавме убаво, го видовме велес, ги потепав во бриџ и си се возев со воз. прв пат во животот :icon_mrgr Урлав во тунелите, на враќање ја извадив главата, и се дерев ко луд, чуството беше прекрасно :icon_mrgr
И така, за 1-тина дена почнува сезоната во фудбал, и се враќам на трибините :vozbud:
Чаос кајги :back:

Кара миа...
Не се опишува со зборови како си поминав.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom