Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
драга
со сите дома се искарав :uvo: не зборувам со никого веќе 1 саат и 10 минути. малку ми е досадно ко риба да ќутам ама држам инает. инаку сега за пола саат излегувам и дома во 3 ќе си дојдам :pipi: досега пред малку бев излезен ама ништо посебно никого ни видов ни слушнав, освен со другарот што бев. ај немам време треба да манам еден туш и заминувам. прв пат после неколку години излегувам од 18.30/19 саатот :vozbud:лол.

ај чао :back: инаку да ти се пофалам од понеделник станувам од 6.30 :nesum: ама слушај ја сега пак добрата вест: вторник, петок и понеделник не учиме :vozbud:
ај сега стварно чао :back::back:

Си тажам дома ради концертот и си ги слушам песните сега...:nesum: Не ми се искача,се најадов палачинки со еурокрем и сега одмарам и криво ми е! И само да ти кажам дека ми е преку глава од објаснување и од тоа да бидам јас крива за ова или она. Страшно многу ме нервира фактот дека поедини личности можат од кожа да ме извадат у секунда уФ:uvo:

Ne mogu ti pomoć ove noči
jer ne mogu protiv srca svog
jer ne mogu skriti svoju bol
uzalud ovaj put sve je gotovo.

Ne pitaj me s kim ću da se budim
jer to više neću biti ja
umrijet ću na tuđim rukama
sanjajuć miris tvog plavog uvojka.

Kaaaaaaaaajaaa oveee nociii .....

Jagode je brala, brala,
ljepotica mala, mala.
jagode, jagode, rumene, rumene
dala je drugome

Kako moze srce tvoje
ostaviti srce moje
sta ti je, sta ti je
sta ti je, sta ti je
pricaj mi, sta ti je

Zelene su bile oci te,
zelene su bile marame.
zelene su bile oci te,
zeleno volim te.

Нека љуби се север и југ.........:nesum:

Драга...

Баш учев за куќен притвор ама нема врска со овој мојов куќен притвор :)
Овој мојов е на база на учење, дружење со книги :icon_lol:
Ме фаќа монотонија, само книги и јадење. Си има влијание тоа не го бива. А тек трет ден ми е во учење, од три недели што ме чекаат:jaj:
Океј е океј и одеднаш во еден момент кога ќе ме фати збес што цело време сум дома, над книга, а надвор убаво време и ме фаќаат бедови :)
Еве и сега по повод саботна вечер ме фаќаат. И немам желба за ништо правење :) Имам идеја филм да гледам ама ни тоа не ми се прави :)
Ај доста кенкам овде, нема да ми помогне :icon_lol:

Ах Драга ... :-(

животов е чуден. Господ смислил некоја чудна игра ... на моменти се запрашувам дали воопшто има Господ. Кажи ми како сега да се однесувам и што да правам ... многу ми е тешко, премногу. Ја жалам. Се прашувам како ќе продолжи понатаму ... тука сум да и помогнам ама дали ќе побара помош?? Ахххх ... :-(:-(:-(

драга,
нема да се читаме некое време
мислам дека нема да ти фалам
поздрав:pipi:

Кеј си

Магично, уништувачки, деструктивно и ебано романтично во Марсовка стил исполнето попладне и вечер . Преполно со сарказам, на некој чуден начин уживавме во слатко кисело свинско кое не можев да го јадам пошто мојот стомак го детектираше како токсин, проследено со божествен вкус и грчење на стомакот и гадење, добро што не повратив . Морам да признаам никад не сум искусила вакво нешто,толку романтична личност која е привлечена кон циник ко мене кој најромантичното што го рекол е : Пер у пичку матер ми недостигаш и мислам дека те сакам .... Вечер исполнета со изненадувања, патем добив винил од Мајкл Џексон трилер албумот :vozbud:

Не знам зошто се доживувам баш ко слатко кисело свинско уживам во вкусот а иам после три секунди напади на гадење, зошто во се морам да уживам со резерва во спротивно ми се заканувааат грчеви во стомакот и нагон за повраќање, најмногу тоа ме растажи што не можам во било што целосно да уживам и секогаш имам потреба да исповратам . Исто како и вечерта се смеевме, плачевме, јас серев цинично како и секад за некои безвеза работи кои го насмеаја. Како и да е убава вечер беше :)
Уште поубав ден :)
И јадев прв пат сладолед оваа година и три топки ме прејадоа, видов што има у теранова исто така прв пат годинава. И прв пат годинава јадев бајадера и добив ружа :back:
Што друго да кажам освен дека се надевам дека овој пат некој знае што прави за разлика од последниот :)

Драга,
Одам да медитирам уште сега за утрешниот меч против твоите драги колеги.:salut:

Koj филинг е да ја слушаш "Нема да е крај на свет", а гледаш цел свет се руши пред тебе -.-
Дрвоно кај и да е ќе летнит заедно со некој залутан покрив, ролетниве ќе доживеат дежа ву,а и џамојве не изгледаат баш сигурни.
Уш потрагично е шо од еден проблем влегвам во друг и така испадна џабе фората до Понеделник.
Дома ми се дешават глобално затоплување и баш е супер.
Комшијана веќе 5 минути кај шо не му има текнато да го исклучи алармон од колана,да оглувит чоек.
Е сега баш "Нема да е крај на свет"
Жалам шо не спијам во ова време.

Feeling blue without pms.

И ај те молам дешифрирај го ова.
for За првата диета комплетно Ñ Ðµ Ñ Ð¾Ð³Ð»Ð°Ñ ÑƒÐ²Ð°Ð¼. Почнав да држам диета од 20 дена што Ñ Ðµ базираше на еднолична храна,Ð¾Ð´Ð½Ð¾Ñ Ð½Ð¾ првиот ден јадиш Ñ Ð°Ð¼Ð¾ макарони,вториот Ñ Ð°Ð¼Ð¾ ориз итн. Меѓутоа поради операцијата морав да Ð¿Ñ€ÐµÑ Ñ‚Ð°Ð½Ð°Ð¼ да ја држам и кога ми Ð¸Ñ Ð¿Ð¸Ñ‚ÑƒÐ²Ð°Ñ˜Ð° крв железото ми беше многу Ñ Ð»Ð°Ð±Ð¾. Сега Ð¿Ð¾Ñ Ñ‚Ð¾Ñ˜Ð°Ð½Ð¾ пијам апчиња "Реферум" за повторно да го зголемам нивото на железо. За втораÛ.
Толку од македонската поддршка.

Драга

сакам вечер за инат да седам до 3 саат за да се фалам дека сум седел до 4

кајганооооо,
заврна, гадно заврна.

ама ќе седам да учам де, шо убо се спие сега, може и да спијам :kesa:

Денов не можеше да биде посовршен. Прекрасни луѓе, прекрасни моменти, прекрасно сонце, прекрасна прошетка, се изнајадов ко да не кажам што. :sepoklonuva: Се осеќам како да можам да летам, премногу сум среќна, а како шлаг ми дојде дождов кој толку прекрасно паѓа и ветерот кој прекрасно дува! Се осеќам совршенооооо!:vozbud:

П.С. Ма да, ролетнава кај и да е ќе се откорне, али не е тоа битно. :icon_lol:

Денов не можеше да биде посовршен. Прекрасни луѓе, прекрасни моменти, прекрасно сонце, прекрасна прошетка, се изнајадов ко да не кажам што. :sepoklonuva: Се осеќам како да можам да летам, премногу сум среќна, а како шлаг ми дојде дождов кој толку прекрасно паѓа и ветерот кој прекрасно дува! Се осеќам совршенооооо!:vozbud:

Излези надвор па да видиме колку ке изгледа прекрасно да бидеш падната во вир дур те шиба дождот со сета сила. Немаш мерка за дожд и ДОЖД, Крејзи ок. :)

Иначе убаф ден. Цел ден во парк. Се излуфтирав конечно како што треба. Плус со фрикови бев опколен цел ден па си бев меѓу своите....Сеа ме болат нозете и ДОЖДОВ, Крејзи, направи за 10 секунди глупости колку што не можеше цел ден да врне од добриот дожд, Крејзи, ок.

Излези надвор па да видиме колку ке изгледа прекрасно да бидеш падната во вир дур те шиба дождот со сета сила. Немаш мерка за дожд и ДОЖД, Крејзи ок. :)

Иначе убаф ден. Цел ден во парк. Се излуфтирав конечно како што треба. Плус со фрикови бев опколен цел ден па си бев меѓу своите....Сеа ме болат нозете и ДОЖДОВ, Крејзи, направи за 10 секунди глупости колку што не можеше цел ден да врне од добриот дожд, Крејзи, ок.

Дарки ок, обожавам дожд и тоа баш ваков дожд ок1? Прекрасно се осеќам кога врне и немам гајле да бидам излезена на вакво време, баш е прекрасно!

:back:

сите да се чуствуваат како тебе,продолжи да уживаш и прати нешто дожд и наваки доле на југ.....оти и јас уживам кога врне:smir:

Софтверу

цеца и 2 литри бело вино. после транс и вотка клаберска ксенија. и порака демке ме мислат, иначе сум сингл.
животот е убав, како 16 годишните у миничи

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom