Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Џес

Нели е убаво кога други работат место тебе, а ти само се легачиш и ти е убаво?
Знам, знам.
И да ти кажам, романтична сум ти, јез да џабе ми е *суза*
Едит: не ми било џабе :pos: :pos:
Ај сеа гитла... лове:

Еј, и у сабота дој у парк од 3 до 5 да се гушкаме, океи!?

:helou:
Колку возбудливи и напорни работи се дешаваат и колку непреспани ноќи поминуваат. Се навикнав и убаво ми е зашо си иам работа со луѓе што ги сакам. Знам дека не правам нешо на празно.
И ми се дешаваат изливи на емоции. Незнам шо ми е... :toe:

Драгунова,
6a00e54f8f86dc883401287636e5db970c-800wi

Сериозно.
Пион на е3.

Драга
7 и 41 дур пишувам
знам, не ми е лесно
паметна мисла:
When in doubt, don't.

Драга Кајгана,

Еден план остварен. Доста голем, доста важен. Како - не знам. Само знам дека мораше да се случи.

Веројатно се оствари само до толку до колку што требаше. Повеќе - ќе беше премногу.

Не знам кон што ќе води ова... Но претерано е забавно и многу беше потребно.

Само да ти кажам дека животот е убав. :je:

Поздрав. :helou:
Се смува со некоја? ... љубов ли е во прашање?

Драга,
Конечно одмор после 6 месеци.Се изналежав,се изнапив во кафана и сега ми останаа само болки во главата.Утре ја напуштам дражавава,да дишам чист воздух,макар два дена.
Се надевам патувањето се исплатеше ... се одмори, се релаксира, научи нешто ново за себе ... :smir:

Драга Кајгана,

Пролет е ... време е за нови почетоци ... но и за нова борба ... за остварување на старите соништа ... несмеам да се плашам ... ќе ги стиснам забите и одам ... нека биде што биде ... само никој да не биде повреден, само да не ги повторам истите грешки ...

ООО памету мој ... разуму мој ... срце мое ... не ме изневерувај никогаш

Милаа добро утро :)
Конечно пристигна петок :je: временцево е мераци..ич не ми се оди во школо :(
Би отишла во парк со друштво,зезање а у...мх мх милина
Па уште треба и да учам сега:tapp::tapp::tapp:

ајде мила се гледаме вечер:uvo:
:salut:

Драга Кеј,

Абе четири години работам тука и пак секој ден откривам колку луѓево знаат да бидат идиоти и да користат авторитет....

Honey сакам пак да сум тинејџерка :(. Знаеш шо приметив,порано кога ме бараа на телефон трчав што побрзо да се јавам...сега не ни кревам :umm:.
Лошо беше само тоа што тогаш фаќавме дечковци кои им се допаѓаа на другите,а сега барем гледаме на нас да ни биде убаво,а за другите не ни е гајле и мислевме дека само ние страдаме,не бевме свесни дека сите имаат проблеми и дека се справуваат со нив.

Уф!Све да му **** ,ми се безделничи негде,нејќам да учам :пцуе:.

DRAGA,

NE U4AM HEMIJA, ME MRZI, NEKA MI GO STAI KECOT KJE POPRAIME U NAREDNA PRILIKA!
Ееееј немој жити се тоа хемијата гнасна да ми ја спомнуваш. Од 10 се замарам со неа и неа ја научив асално и мене изгледа кецот ќе ми го остави:tapp:

Кики!

:je: :je: :je:
Го дочекав и овој ден
Ке си дојде братчето ми :back:
Одамна го немам видено.
А јас дури сега се разбудив:vozbud:
Ова беше рекорд во спиење.
Ајде одам да те разгледам.
Што да правам ко немам попаметна работа:pos:

Ajде:salut:

Ее драга, драга,
денес јас и Јасна сме најсреќни.
Вакви сме биле, такви сме биле, али не гледам со други да сакаат скопскиве ѕвезди да се запознаат. :pos:
Многу шмекерско претпладне и попладне, ако ми се усере денов ќе се зафрлам низ пенџерено.
-ретард

Песнава ми одговара на моето расположение и на времево денес. Прекрасно е, се ми е толку убаво, го обожавам ова време, ја обожавам пролетта, сакам се што постои, дишам со полни гради, се смеам и сум искрено среќна.

За се останато не ме боли цеф. Само сакам да се смеам и да уживам и да тресам зелени затоа што ми се може...

Ах...прекрасно е. Прекрасно! Ми се шета, сеа ќе стиснам shut down и ќе си излезам во реалниот свет каде што е тооолку прекрасно. Немам намера на ваков прекрасен ден јас на фејсбук и мсн и на форум да дремам.

Ајт. Пријатен ден.

Драга Кајгана,

убаво ми е. Сега за сега. Само да не заебам работа... again :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom