Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Добро прво полувреме, брз и динамичен фудбал, да имавме малку среќа ќе имавме и водство. Антонини едвај се справува со Суарез така да во второ нека влезе Принц да му каже кој е кој. Неста ај што испадна наивен лесно можеше да ја скине таа топка од нога ама се исплаши да не направи пенал. Играме ко да немаме бекови гледате Силва цело време вика по нив. Гатузо добро си ја врши работата, Фламини не е лош ама мора да влага Принцот. Уште не ми е јасно како можеше да промаши Бињо такво нешто ама ете на секого му се случува. Можеби дадовме гол од офсајд ама како и да е заслуживме да израмниме, браво Ибра!

Добро тука и премногу чекаше, кога се одлучи да бие веќе му беше затворен аголот, да имавме среќа топката ќе се одбиеше до Ибра...
Јас мислам дека не беше офсајд бидејќи ногата на сидорф заедно со топката беа понапред од ибра

Член од
4 декември 2008
Мислења
404
Поени од реакции
15
На нова ја даваат. Кој има дигитална на телекабел може да ја гледа

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Ибра ја спушти топката мајсторски без да му избега имаше малце простор тоа го можат само големите играчи

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
Ако ако не велат дека не дава на големи утакмици...

Курназ оти си толкав песимист бе брат?
oti sum kurnaz hehe :)
abe ostaj zaebancii ama treba binho da raboti mnogu samo sum realen do sega ne pokaza nesto treba da se vrati u forma i treba da se kupat dva tri igraca u zimo

--- надополнето ---

oti nema titula ili tituli

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Па 2-3 недели распоред среда-сабота,си го праи своето,можевме и да тепаме но тоа е.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.532
Поени од реакции
5.523
Имавмо доста шанси да дадемо гол не искористивмо, и на крај она на Боатенг како можеше да не влезе му ебам рефлекс на голманот... А и Алегри требаше порано да направи измени, не да чека 86-та... и Роналдињо требаше да добие минутажа, не е се Ајакс слаб тим па да го одмара (ко демек го одмарал)...

Ф

ФорцаМилан

Гостин
ne e opravduvanje toa druze se treba da se tepa ako se osvojuvat tituli ama ke pocekame za toa jebiga

--- надополнето ---

ne trebalo da ja igras 2 barem x2
Не е,али друго е да играш со одморен тим,кој игра цел месец само 3 утакмици,а друго е со тим кој за цел месец игра 6-7 утакмици,плус и Ајакс не е за потценување тим.
Втори во група пред дуелот со Р.Мадрид,само да прашам кога ја играме таа со РМ?

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Не е,али друго е да играш со одморен тим,кој игра цел месец само 3 утакмици,а друго е со тим кој за цел месец игра 6-7 утакмици,плус и Ајакс не е за потценување тим.
Втори во група пред дуелот со Р.Мадрид,само да прашам кога ја играме таа со РМ?
на 19.10.2010 на среде мадрид

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Одлична утакмица само немаше Милан среќа !
милион шансе накај гол нејќеше ништо да влезе ..
ТРЕНЕРОВ ?! Не е нормален или трењира уште ?! Сидорф го ваѓа Абате го става ? Роналдињо на клупа ?
ќе му пројде ..
И за информација Гатузо вечерва претрча 12 107 метра (12км) што е најдолга дистанца вечерва !

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Одлична утакмица само немаше Милан среќа !
милион шансе накај гол нејќеше ништо да влезе ..
ТРЕНЕРОВ ?! Не е нормален или трењира уште ?! Сидорф го ваѓа Абате го става ? Роналдињо на клупа ?
ќе му пројде ..
И за информација Гатузо вечерва претрча 12 107 метра (12км) што е најдолга дистанца вечерва !
За Рони оправдано му е,барем од моја страна бидејќи човекот не се залагаше ич последниве 1-2 утакмици и добро би му дошло да гледа малце од страна.
За Сидорф,човекот стварно изигра добра утакмица,прво му асистираше на Бињо кој утна нешто што не смее да го утне,после асистираше за гол,и беше преморен,добро е што го извади,место Абате можеше да го стави и Рони али нека.
Гатузо беше ѕвероња,секаде го имаше. Респект ма мен.
Играта се поправа,иде на подобро,ова може да биде многу добар тим,кога би се смениле бековите,тие ни се најголем проблем!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom