Два пута излага со голман
nesto vakvo utna BINHO?
nemozam da ja gledam smrdenite ne ja davat kako igrame?
излезе сам пред гол...го легна голманот и го промаши голот...јебига то е луѓе сме
nesto vakvo utna BINHO?
nemozam da ja gledam smrdenite ne ja davat kako igrame?
Добро тука и премногу чекаше, кога се одлучи да бие веќе му беше затворен аголот, да имавме среќа топката ќе се одбиеше до Ибра...Два пута излага со голман
еднаш му одбрани, еднаш буквално сам лице у лице промаши голот...
ama na binho ne mu e prv pat toaДобро прво полувреме, брз и динамичен фудбал, да имавме малку среќа ќе имавме и водство. Антонини едвај се справува со Суарез така да во второ нека влезе Принц да му каже кој е кој. Неста ај што испадна наивен лесно можеше да ја скине таа топка од нога ама се исплаши да не направи пенал. Играме ко да немаме бекови гледате Силва цело време вика по нив. Гатузо добро си ја врши работата, Фламини не е лош ама мора да влага Принцот. Уште не ми е јасно како можеше да промаши Бињо такво нешто ама ете на секого му се случува. Можеби дадовле гол од офсајд ама како и да е заслуживме да израмниме, браво Ибра!
Ам ај шо да му прајме сеа? Утна утна, немат да му е ни прв ни последен пат, на секој мојт да му се десит, чоек е и тој ко нас.ama na binho ne mu e prv pat toa