Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
P

PewDiePie

Гостин
Ај бе баталете го Јепес боље он него Фавали,така гледајте на тоа(бар јас така си се тешам :wink:) и онака нема да заигра покрај Астори и Бонера.

Зашто Балотели ме тера да го вратам на аватар зашто? :tv: :icon_lol:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ај бе баталете го Јепес боље он него Фавали,така гледајте на тоа(бар јас така си се тешам :wink:) и онака нема да заигра покрај Астори и Бонера.

Зашто Балотели ме тера да го вратам на аватар зашто? :tv: :icon_lol:
Ние го баталивме ама управата нејќет :icon_lol:

Имаше постирано изјава во Интер фан клуб на Ибрахимович како Матераци ко нападнал Балотели што стварно не ми се допадна треба мало Џенаро да се прати да согледа работата,како со Шева ако се сеќавате :).

Ова ни е шанса да го земеме плус може и без пари Галија ќе убива сеа да го донеси :)
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=22934

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
На Пато му е дадено зелено светло за вадење на италијански пасош, ги исполнува условите и можно е периодов да стане италијански државјанин со што во тимот на Милан ќе се ослободи едно место од не-европски играчи кое Пато го зафаќаше годиниве. Тоа би значело и поголема можност да се ангажира Един Џеко

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=22956

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
На Пато му е дадено зелено светло за вадење на италијански пасош, ги исполнува условите и можно е периодов да стане италијански државјанин со што во тимот на Милан ќе се ослободи едно место од не-европски играчи кое Пато го зафаќаше годиниве. Тоа би значело и поголема можност да се ангажира Един Џеко

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=22956

Џабе е заинтересирани бевме за него потпис,потпис и ништо пак ќе го земат..летоска пред потпис бевме со Фабијано со Лорис кој ова лето сите тимови ќе го бараат и Сисоко кој игра одлично и пак ништо нема да купиме ние освен Јепес :)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
И шо е работава, ѕверкава му се налути на Мурињо или??
Абе добар е чоеков ни фали ваков играч само се гледа дека малце е нестабилен чоек... Иако добро би ни дошол како засилување, најмило ќе ми бидит ако го земеме и од него произлезе ѕвер и после овие интерашиве ќе си пукнат од мака..

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
И шо е работава, ѕверкава му се налути на Мурињо или??
Абе добар е чоеков ни фали ваков играч само се гледа дека малце е нестабилен чоек... Иако добро би ни дошол како засилување, најмило ќе ми бидит ако го земеме и од него произлезе ѕвер и после овие интерашиве ќе си пукнат од мака..
Навивачите му се налутиа дека ја рогаше топката безвезе

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Ова ѓубрево не ми се свиѓа

Е ова е више нешо друго

:tv:

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Не вервам да има снимка кај шо се гледа шо се дешава, пошто ако имаше ќе беше во преносо. Иначе нешто веројатно со Станкович конфликт, пошто така нешто коментаторите изреагираа. А имам слушнато дека Матераци го шлапнал некогаш оти се глупирал.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.800
Поени од реакции
49.858
доста бе ајде, за тепање и за газење е копиљо реално ако се види. Само Интер и Морти шупакот може да толерираат такво понашање од него. Нигде на друго место не би му се дозволило ова.

Иначе, почнете да се поздравувате и со Леонардо, се засилуваат шпекулациите дека ќе му биде понудено да го наследи Дунга на клупата на Бразил.
Тоа е нормално понуда која не се одбива, да си ја водиш репрезентацијата на првенство на домашен терен само лудак може да одбие. Поготово Бразил да го водиш, а ако се земе во обзир од другата страна ситуацијата.....јасно е дека со трчање ќе си иде.

Како за наследник денес се спомнува Липи што нејќам да се деси во ниеден случај, Тасоти и Гали сакам да го водат Милан ако Леонардо си отиде... неостварена желба ми е Капело али за тоа во некоја наредна прилика. : )

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
доста бе ајде, за тепање и за газење е копиљо реално ако се види. Само Интер и Морти шупакот може да толерираат такво понашање од него. Нигде на друго место не би му се дозволило ова.

Иначе, почнете да се поздравувате и со Леонардо, се засилуваат шпекулациите дека ќе му биде понудено да го наследи Дунга на клупата на Бразил.
Тоа е нормално понуда која не се одбива, да си ја водиш репрезентацијата на првенство на домашен терен само лудак може да одбие. Поготово Бразил да го водиш, а ако се земе во обзир од другата страна ситуацијата.....јасно е дека со трчање ќе си иде.

Како за наследник денес се спомнува Липи што нејќам да се деси во ниеден случај, Тасоти и Гали сакам да го водат Милан ако Леонардо си отиде... неостварена желба ми е Капело али за тоа во некоја наредна прилика. : )
Ау тоа би било нешто многу јак тренер плус многу големи успеси имаше Милан кога имаше него како тренер..

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180

Многу промена нема да е на арно. Секако чуда од играчи нема да се донесат и најдобро е да не се ризикува со тренерот. Барем да се крчкара некако да нема некој катастрофални резултати.

Од ко почна да се самофинансира Милан немам особено големи очекувања, надежи имам секогаш. Па добро ќе биди да се финализира та одлука на Уефа и сите тимој да тргнат по истиот пример, многу понепредвидлив ќе стани фудбалот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom