Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Ако ова не се деси предлагам продавање на Абиати додека држи цена, намалување на договорот на Дида и враќање на Сторари за прв голман наредна сезона.Ова ми е најпрофитабилна комбинација.
Галијани : Сторари 100% се враќа во Милан

инаку против Сампдорија можно е Амбросини да биде во одбрана заедно со Т. Силва, додека во средина да бидат Фламини, Сидорф и Гатузо

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=22347

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Иначе малце да се тргнам од темава кој е боље.
Сеа баш прочитав Галијани и Леонардо му нуделе на Малдини да се врати во тимот ама овој после многу мислење ги одбил.Мислам добро направил зашто и он гледа дека со овој тим ништо не праиме.
Иначе на goal.com има пренесување од судењето calciopoli.како решиле овие адвокативе на моџи ќе ја земаат титуата рома изгледа:kesa:(за 2005/6 зборам)
Сеа вадат докази да се чудиш како интер не бил казнет а ние јуве и компанија се и бодови јуве и во 2 лига :uvo:
Ај пуштајте се и читајте
позз
Интер,нека ги оборат и втора лига мамет* нивно :)..

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Нема збор, најјак тандем што сум го гледал, неверојатна комбинација, таква синхронизација и меѓусебно капирање ретко кој имал последниве 10 години. Да не се испозаебеа(мада за Кака уште мислам дека ќе се пронајде) уште ќе го носеа Милан на грб и ќе газеа суверено на секој ебан терен.

Иначе во рубриката “занимливости и пропуштени прилики’’ ви ја пренесувам изјавата на Галијани според која договор со Лорис и неговиот агент пред две лета бил постигнат за преминување во Милан. Трансферот проападнал ради Абиати кој не сакал да си иде во Палермо.

Пред некој ден вториот голман на Марсеј прашан за неговата иднина рекол дека останува во Марсеј затоа што Манданда е во преговори со Милан и можно е да си оди летово. Мене ова многу-многу не ми се верува бидејќи Манданда кошта брдо пари кои скапанициве нема да ги дадат али ај да видиме.
Моментално го брка и Сити и важи за еден од подобрите на негова возраст 85то годиште.
Ако ова не се деси предлагам продавање на Абиати додека држи цена, намалување на договорот на Дида и враќање на Сторари за прв голман наредна сезона.Ова ми е најпрофитабилна комбинација.

За што ќе ние е Манданда ако Сторари е прв голман за втора постава?:)

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
И што пресуда се донесе од судењево? Што е финтава? Нека објасни некој :nesum:

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
И што пресуда се донесе од судењево? Што е финтава? Нека објасни некој :nesum:
Па во најлош случај отиде интер Серија Б , а и ние можеме д апопиеме некоја казан, ама мислам дека се е забава за народот нема место за уште една таква афера оти би се закопал италијанскиот фудбал ептен длабоко.

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
koga bese zakopan Juventus nikoj nisto ne kaza , znaci se OK bese , a sega vikat ne e ova dobro za Italianskiot fudball, Siter ima da go jade :drk:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
инаку против Сампдорија можно е Амбросини да биде во одбрана заедно со Т. Силва, додека во средина да бидат Фламини, Сидорф и Гатузо
Многу е подобро така одколку обрана да играат Т.Силва и Фавали (пензионерот) и да ги нема Абате и Антонини оти незнаеја кај тераат во неделата се да му е*ам инвалиди најголеми :nerv::nerv:
И во нападот обавезно да игра Пипо прва постава оти како шо ми изгледа од напаѓачите на Милан само тој и Дињо ја сакат титула, а Бориело и Хунтелар ич .!. не ги боли дали Милан ќе освои титула или не.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.821
Легендарниот бранител Паоло Малдини ја отфрлил покана од страна на заменик-претседател на Милан Адријан Галијани да се врати на теренот, тврди "Кориере дела Сера".
Според италианското издание, Галиани му го дал овој предлог на 41-годишниот Малдини заради проблемите на "росонерите" в отбрана, които се продлабочија после повредите на Алесандро Неста и Даниеле Бонера.
Незнам што е потрагично, ретардираноста на овие од спортденес ( јас сум за нивни бојкот тука на форумов ), или тоа што некои членови овде се потпираат на истата. :toe:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.803
Поени од реакции
49.895
Незнам што е потрагично, ретардираноста на овие од спортденес ( јас сум за нивни бојкот тука на форумов ), или тоа што некои членови овде се потпираат на истата. :toe:
не е нивна измислица ова, сегде ја имаше оваа вест, нема везе, не се ваљда толку шљакнати да бараат таква работа од него, ама ипак дебели се проблемите во одбарана што ги имаат.

Се повреди колово и Фавали(господе боже да ми кажеше некој пред три години дека за него ќе плачам бокс ќе му опнев) и тешко дека ќе игра ова коло и останува само Каладзе кој е тешко закрвен со клубот и не верувам дека ќе го повикаат.

Варијантата Амброзини да игра централен дефанзивец е глупа, не дека нема да одигра подобро од Фавали и Каладзе туку дека неговата конституција е тотално неприкладна против ниски играчи како Пацини и Касано.
Мислам дека против секој друг може да игра ама овие ќе му ја извадат маста.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.821
не е нивна измислица ова, сегде ја имаше оваа вест, нема везе, не се ваљда толку шљакнати да бараат таква работа од него, ама ипак дебели се проблемите во одбарана што ги имаат.
Муабетот ми беше за грешките кои ги направија во статија каде имаше се на се 4-5 реченици.
И тогаш, кога Милан потпишаа договор за спонзор, мислам со Емирати, така некако беше, не ми текнува на точната финансиска сума која ја договорија, али овие од спортденес имаа напишано Милан годишно ке ќарат 60 милиони евра ( на тепка ја удрив цифрава ) иако истата таа сума важеше за целиот договор од 4-5-6 години, сеедно, а не годишно толкава сума дека ке им се исплаќа.
И нормално, ке прочита некое дете и ке се попали на толкава цифра која Милан '' ке ја добива " по завршена сезона.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.910
Поени од реакции
23.321
Муабетот ми беше за грешките кои ги направија во статија каде имаше се на се 4-5 реченици.
И тогаш, кога Милан потпишаа договор за спонзор, мислам со Емирати, така некако беше, не ми текнува на точната финансиска сума која ја договорија, али овие од спортденес имаа напишано Милан годишно ке ќарат 60 милиони евра ( на тепка ја удрив цифрава ) иако истата таа сума важеше за целиот договор од 4-5-6 години, сеедно, а не годишно толкава сума дека ке им се исплаќа.
И нормално, ке прочита некое дете и ке се попали на толкава цифра која Милан '' ке ја добива " по завршена сезона.

60 мил ќе добие милан за 3 или 4 сезони мислам.
Иначе овие нашиве страни не ги ни отварам бе :tv:

Се сеќавате на Љубе и на неговиот официјален бугарски сајт ?? :pos:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Милан од тој договор ќе добива само по 15 милиони евра шо се премалку за некои нови играчи и купување на поскапи играчи , а да не прајме муабет за ѕвезди

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Значи не е обична шпекулација преотварањето на случајот Калчополи, веќе и официјално има судење и нови докази. Обвинувањата се многу посериозни од оние против Милан, Лацио и Фиорентина, а дали ќе има слична или барем формална казна то ќе видиме.

Затајување на докази во таква истрага не е можно да остани неказнето, само шо мислам дека на сите ни е јасно дека само поединци ќе бидат казнети. Интер има веќе подолго време имунитет, во најдобар случај може да се одземе едно од скудетата на Интер, шо е ирелевантно со оглед на то шо никој не го ни смета то скудето за освоено.

Во суштина муабето ми е, ќе се докажи дека Интер ги држи многу силно конците кога и по овие конкретни обвинувања ќе остани неказнет.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.910
Поени од реакции
23.321
Pirlo втора недела по ред во најлошиот тим на колото :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom