Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Значи многу фали Кака на тимов..Без него..не знам што да кажам..Тој ги воскресна Милан..Но сепак,логиката беше да го продадат поради економската криза во која во тој период Милан западна..Дури сега се свесни какава загуба претрпија..,а можеа уште многу со него....:pipi:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Значи многу фали Кака на тимов..Без него..не знам што да кажам..Тој ги воскресна Милан..Но сепак,логиката беше да го продадат поради економската криза во која во тој период Милан западна..Дури сега се свесни какава загуба претрпија..,а можеа уште многу со него....:pipi:
Не ни отварај стари рани:pipi:
Фали Кака многу нормално али набрзо ке биде заменет од Пато.

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Не ни отварај стари рани:pipi:
Фали Кака многу нормално али набрзо ке биде заменет од Пато.
Не ми беше тоа намерата...:kesa::kesa:Извинете ме..Се уште не го преболив фактот дека Милан не разбраa дека Кака е бесценет,.:kesa::pipi:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Не ми беше тоа намерата...:kesa::kesa:Извинете ме..Се уште не го преболив фактот дека Милан не разбраa дека Кака е бесценет,.:kesa::pipi:
Како не бил бесценет :)Такви лигуши нејќам во тим што за пари одма би си отишле :) Свака му част за се што направи за Милан тоа не се заборава :vozbud::vozbud:

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Како не бил бесценет :)Такви лигуши нејќам во тим што за пари одма би си отишле :) Свака му част за се што направи за Милан тоа не се заборава :vozbud::vozbud:
Дали ова требаше да значи дека Кака замина за пари??..Да беше така..досега ќе беше не клупите на Манчестер Сити...

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.399
Поени од реакции
25.246
Емилија не се секирај Кака убо си го терат животон во Реал. Него, шо прајме за Шевченко? Тој да играше уште во Милан сега ќе беше ко Дрогба во Челзи, на 32-3 парче ќе праеше.
Е тој е играчот кој никогаш нема да го преболам, а не Кака.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ако не отиде за пари тогаш за што си отиде ? :)
за слава и за титули би требало ама очигледно ни тоа нема да го добие:toe:
секако дека Реал М заедно со Ман утд се најпопуларни клубови во светот можеби и тоа има удел:toe:

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Ако не отиде за пари тогаш за што си отиде ? :)
Е...тоа...сто посто не знам да ти кажам..,според неговите изјави бидејки Реал има историја и дека со Реал може да освои голем број титули покрај Роналдо..ама сево ова е знак прашалник..Од..кај да знам..дали навистина тоа го мисли:toe:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Е...тоа...сто посто не знам да ти кажам..,според неговите изјави бидејки Реал има историја и дека со Реал може да освои голем број титули покрај Роналдо..ама сево ова е знак прашалник..Од..кај да знам..дали навистина тоа го мисли:toe:
И МИЛАН има богата историја :)
Иначе ако отишол за тоа баш ми е мило за него се виде во групите кој е кој :wink:

Емилија не се секирај Кака убо си го терат животон во Реал. Него, шо прајме за Шевченко? Тој да играше уште во Милан сега ќе беше ко Дрогба во Челзи, на 32-3 парче ќе праеше.
Е тој е играчот кој никогаш нема да го преболам, а не Кака.
За ова си во право брате :) Што мораше сега да ми го спомнеш Шева :vozbud::vozbud: Кога ќе ми текне само како играше :drk:

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Никогаш нема да ги преболам и двајцата, тие се најголемите росоњерски синови заедно со Малдини од поновава генерација.

Никогаш нема да ги прежалам, и двајцата после Милан неможат да се најдат самите себеси. Претпоставувате зашто нели?

Врвот на кариерата е да играш за Милан, после тоа ништо не е исто.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.803
Поени од реакции
49.895
Нема збор, најјак тандем што сум го гледал, неверојатна комбинација, таква синхронизација и меѓусебно капирање ретко кој имал последниве 10 години. Да не се испозаебеа(мада за Кака уште мислам дека ќе се пронајде) уште ќе го носеа Милан на грб и ќе газеа суверено на секој ебан терен.

Иначе во рубриката “занимливости и пропуштени прилики’’ ви ја пренесувам изјавата на Галијани според која договор со Лорис и неговиот агент пред две лета бил постигнат за преминување во Милан. Трансферот проападнал ради Абиати кој не сакал да си иде во Палермо.

Пред некој ден вториот голман на Марсеј прашан за неговата иднина рекол дека останува во Марсеј затоа што Манданда е во преговори со Милан и можно е да си оди летово. Мене ова многу-многу не ми се верува бидејќи Манданда кошта брдо пари кои скапанициве нема да ги дадат али ај да видиме.
Моментално го брка и Сити и важи за еден од подобрите на негова возраст 85то годиште.
Ако ова не се деси предлагам продавање на Абиати додека држи цена, намалување на договорот на Дида и враќање на Сторари за прв голман наредна сезона.Ова ми е најпрофитабилна комбинација.

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Да во право си дека не направил ништо, НО самиот тим имаше друга ментална цврстина и друг мотив во нив. Можеа да се мерат со било кој европски тим ( освен Барселона ) рамо до рамо. А овој тим со Леонардо не може. Се заради самиот тренер. Милан не дошол до 1 бод , Интер му дозволи да дојде до 1 бод и кога најмногу требаше да се победи против Наполи , Лацио , Парма ете и вчера Катаниа Милан потфрли. Јас единствен кривец гледам во Леонардо во никој друг. А тоа со повредите па не е само Милан со повредени играчи тоа е дел од секоја сезона и самиот тим и тренер треба да се справи со тоа не е никакво оправдување.

Али у право си до негде било кој да седне на клупата на овој тим се додека не се донесат правилни засилувања нема да има никакви резултати. Па ај како и секоја година што се надеваме дека наредната може ќе биде боље. :nesvest:
- Газдите се криви за се што се дешава во тимов. Леонардо нема квалитетни измени за да размислува за 2 до 3 добри формации и др работи. Анчелоти во последниве 2-3 год кога се доближил волку до Интер секогаш сни биле 10 бода негатива ...... Ама таа е ни се повреди Пато немаме никаква уигривост Бореило-Хунтелар Пирло е 0 ..... Мора да инвестираш ако сакаш да успееш.

Ако не се повредоа Пато и Неста ке бевме прво од моја гледна точка.
- Анчелоти 2 год со истиот состав + Кака ја тупеше секогаш 3 или 4 со огромно заостанување. А Лео без Кака и повредите на Неста и Пато се бори за Скудетото.
- Мислам дека треба да се почитува Лео како трењер на Милан. :smir:

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
- Газдите се криви за се што се дешава во тимов. Леонардо нема квалитетни измени за да размислува за 2 до 3 добри формации и др работи. Анчелоти во последниве 2-3 год кога се доближил волку до Интер секогаш сни биле 10 бода негатива ...... Ама таа е ни се повреди Пато немаме никаква уигривост Бореило-Хунтелар Пирло е 0 ..... Мора да инвестираш ако сакаш да успееш.

Ако не се повредоа Пато и Неста ке бевме прво од моја гледна точка.
- Анчелоти 2 год со истиот состав + Кака ја тупеше секогаш 3 или 4 со огромно заостанување. А Лео без Кака и повредите на Неста и Пато се бори за Скудетото.
- Мислам дека треба да се почитува Лео како трењер на Милан. :smir:
Ама освои Лига шампиони и плус едно несреќно загубено финале:smir: А тоа е многу повеќе од скудето во Италија. Немаше доволно фонд на играчи за двата фронта и Анчелоти извлече максимум на едниот фронт нели?

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Иначе малце да се тргнам од темава кој е боље.
Сеа баш прочитав Галијани и Леонардо му нуделе на Малдини да се врати во тимот ама овој после многу мислење ги одбил.Мислам добро направил зашто и он гледа дека со овој тим ништо не праиме.
Иначе на goal.com има пренесување од судењето calciopoli.како решиле овие адвокативе на моџи ќе ја земаат титуата рома изгледа:kesa:(за 2005/6 зборам)
Сеа вадат докази да се чудиш како интер не бил казнет а ние јуве и компанија се и бодови јуве и во 2 лига :uvo:
Ај пуштајте се и читајте
позз

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom