дувнеше судијата еден од пеналите се ќе беше поинаку.
Надежта уште не умрела кај мене незнам за вас

Grande Milan!
тоа од корнерот можеше на мирна совест да го дувне и да не му чуе, втората со Рафаел беше ептен пуцана некако, ќе немаше смисла.
На Пато изгледа или дебело му е утнатата оваа позиција или не знам шо е, сеа мора да се земе у обзир дека Евра цела утакмица го чуваше а тоа многу појаки и поискусни од него не го преживеале, како и да е разочара денес.
Роналдињо е перверзии за гледање, она денес што го правеше беше феноменално, по цел терен на секоја топка-мајсторија до мајсторија.
Пак ќе кажам, со малце поише присебност и да ја сфатеа добро ситуацијата во која беше Манчестер додека не падна оној гол проклет-ќе бевме пласирани глатко, до тој момент беше ебен блицкриг, као кога швабите и влегле на полска у втора с.в од сите страни и ја унередиле, не ми се веруваше кого гледам едноставно.
Како и да е и ја верувам, ако не во пласман барем во достоинствено испаѓање, сакам борба сакам гинење, кога ова прво полувреме би било барем 60 минути на Олд Трафор, се е можно.
Иначе Балотели бил денес на Сан Сиро во друштво на Мансини....мене ова ми личи на кандисување, за вас не знам, ептен го поштувам тоа цигојнерот би го примил со драго срце во Милан..