Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
не беа два ти викам колку што е висок дида можеше барем да проба да ја фати а не се ни помачи ок?
Абе и ти од Дида очекуваш нешто,ја од Дида би бил задоволен само да ја исфрли надвор од шеснаесетник без да му падне,па после нека брани.Дида = голман.. Fail ! :toe:

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.932
Поени од реакции
509
Колку баксузи бевме вечерва, тоа е нешто невидено. Да не се знае да се искористи шанса за гол. Кај ние не знаеме да дадеме гол уште и сакати голови примаме.

Одбраната функцинираше очајно. Неста беше тапа. Главен кривец за третиот гол. Средниот ред во вториот дел беше отсечен. Бекам не е истиот од минатата сезона. Парк не му даде на Пирло да дише. Хунтелар и Пато очајни. Единствено Дињо се обидуваше да стори нешто, но и тој падна физички во вториот дел. Единствени позитивни работи кои се случија на овој меч се голот на Сидорф и приходите од мечот (тоа ги интересира газдите:)).

Сепак најголемата кривица е кај Леонардо. Наместо да ја засили средината, тој дозволи Манчестер да ја контролира играта. Кога го примивме третиот гол се сети да го стави Сидорф во игра. Го стави Фавали кој не знае да оди а не пак да игра. Валенсија слободно можеше и кафе да испие пред да асистира. Дида можеби е несигурен, но најмалку е крив за поразот.

Ќе биде многу тешко на Олд Трафорд да се елиминира Манчестер. Сепак надежта последна умира:)

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Абе и ти од Дида очекуваш нешто,ја од Дида би бил задоволен само да ја исфрли надвор од шеснаесетник без да му падне,па после нека брани.Дида = голман.. Fail ! :toe:
е ова објасни му го на Никола кој е убеден дека Дида е во форма.Како да се исплаши коа од корнер му избега топката 3 пати ја фаќа за да ја прифати ама вие не го гледате тоа.Ај да не замарам само се нервирам на такви постови како да не гледаат лугево или не се разбираат.Поз

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
е ова објасни му го на Никола кој е убеден дека Дида е во форма.Како да се исплаши коа од корнер му избега топката 3 пати ја фаќа за да ја прифати ама вие не го гледате тоа.Ај да не замарам само се нервирам на такви постови како да не гледаат лугево или не се разбираат.Поз
Aj гледај си го здравјето ,тука ти било жал што не фатил дида топка а кај нив си навивал за Мен.Ју ,ЛОЛ,не си ти крив..незнаеш шо сакаш ,Поздрав,слатки сни :wink:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Боже чувај ме од ваквите :se_ molam
Кој пишал бе ччоек дека Дида е во форма ? :tapp:
Јас реков дека не е крив за ниту еден гол денеска..ако убаво разгледаш ќе утврдиш дека тоа е мислење и на 99% од членовите на форумов

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Боже чувај ме од ваквите :se_ molam
Кој пишал бе ччоек дека Дида е во форма ? :tapp:
Јас реков дека не е крив за ниту еден гол денеска..ако убаво разгледаш ќе утврдиш дека тоа е мислење и на 99% од членовите на форумов
па и ти не разбираш викам дека не е 100 посто крив за головите него можеше барем да се потруди да ја исфрли во корнер некако

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
па и ти не разбираш викам дека не е 100 посто крив за головите него можеше барем да се потруди да ја исфрли во корнер некако
За тоа немаше никакви шанси и 10 голмани да беа се беше џабе..школски обработени беа акциите :toe:
:salut:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.531
Па да му ебем мајката, олку зар да се нема све да му ебем.
Роналдињо ја игра најдобрата партија од кој е дојден у Милан и не успеавмо тоа да го искористимо, тој Хунтелар по којзнае кој пут пишуем ова сезонава да не го видим више мамичето негово сакато, нека го префрли Лео Тиаго у напад по ефикасни ќе бидемо мајке ми.
Пато незнам шо се деси со него, Евра му го расплака мамичето.
Преодна оценка заслужија само Рони, Антонини, Силва , Бонера и Амброзини. Другиве спијеа. Лео уште еднаш се покажа како сеуште не зрел тренер, но прва сезона му е уште не знае како идат овие работи, здравје догодина.
А и многу ефтини голои примивмо да му ебем , а тој Ван Дер Сар све фати , да дае господ ушите да му се исушат :pipi:
А и сезонава факт е дека играмо у ЛШ боље у гости него дома. На Сан Сиро немамо победа годинава.
Не уште ништо загубено со уште една ваква партија на Роналдињо и Сидорф у прв тим имамо шанси. Пато неможе да биде поочаен од ова денеска така да има шанси сеуште....

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Што му е филмот на Леонардо и на цела екипа на Милан мене не ми е јасно, добро бе вежбаат ли тие на тренинг некои воиграни комбинации со Хунтелар. 2 паса вкупно беа подадени до него цела утакмица еден кога утна пред гол и другиот од страна кога шутираше. Воопшто не го кривам дечкото кога нема никаква подршка.

Пато се гледа дека не е во натпреварувачка форма, а и уште е незрел некако кога доаѓа до ситуација кога треба да одлучи се блокира малиот и ја сјебува акцијата.

Јас Милан го немам видено да направи волку шанси на утакмица у цел мој живот, просто кажано канонада на голот им направивме ама тоа е тоа немавме среќа можеби да го дадеше Антонини голот или да дувнеше судијата еден од пеналите се ќе беше поинаку.

Надежта уште не умрела кај мене незнам за вас :)
Grande Milan!

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Ќе бидам многу реален.Кој сака нека прифати мое мислење а кој не пак можи да скока.Тој кој малце имал контакт со спорт(надвор од дневна пред тв) знае дека натпреварите се добиваат со одбрана,а не со напад:smir: И џабе им беа сите шанси на Милан кога дозволија дома да примат 3 гола.И Манчестер беа катастрофа во одбрана.Ама грешките на вашата одбрана беа поголеми од оние на нашата(Сколс=да среќа:smir:, ама двата на Руни беа почетнички грешки...) тука беше разликата.ако не го оставеа Руни сам на 2пати резултатот ќе беше друг.Значи не треба вината да ја барате во неефикасноста на нападот и во неискористените шанси.Фала богу не можат да се искористат сите шанси во еден натпревар.Вие искористивте 2 што воопшто не е малце за 8мина финале во ЛШ.Ама и примивте 3.Тука лежи неуспехот.Одбраната е клучна секогаш запамтете го тоа.:smir: Се гледаме на Олд Трафорд!:tv:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.056
Поени од реакции
51.425
дувнеше судијата еден од пеналите се ќе беше поинаку.

Надежта уште не умрела кај мене незнам за вас :)
Grande Milan!
тоа од корнерот можеше на мирна совест да го дувне и да не му чуе, втората со Рафаел беше ептен пуцана некако, ќе немаше смисла.

На Пато изгледа или дебело му е утнатата оваа позиција или не знам шо е, сеа мора да се земе у обзир дека Евра цела утакмица го чуваше а тоа многу појаки и поискусни од него не го преживеале, како и да е разочара денес.
Роналдињо е перверзии за гледање, она денес што го правеше беше феноменално, по цел терен на секоја топка-мајсторија до мајсторија.

Пак ќе кажам, со малце поише присебност и да ја сфатеа добро ситуацијата во која беше Манчестер додека не падна оној гол проклет-ќе бевме пласирани глатко, до тој момент беше ебен блицкриг, као кога швабите и влегле на полска у втора с.в од сите страни и ја унередиле, не ми се веруваше кого гледам едноставно.

Како и да е и ја верувам, ако не во пласман барем во достоинствено испаѓање, сакам борба сакам гинење, кога ова прво полувреме би било барем 60 минути на Олд Трафор, се е можно.

Иначе Балотели бил денес на Сан Сиро во друштво на Мансини....мене ова ми личи на кандисување, за вас не знам, ептен го поштувам тоа цигојнерот би го примил со драго срце во Милан.. :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.531
Иначе Балотели бил денес на Сан Сиро во друштво на Мансини....мене ова ми личи на кандисување, за вас не знам, ептен го поштувам тоа цигојнерот би го примил со драго срце во Милан.. :)

И со драги бубрези и панкреас такоѓе :icon_lol:

Maда мене ми е тоа неизводливо.

Али Рони, Пато Балотели.... Перверзије :D

viola

FORZA VIOLA
Член од
3 февруари 2008
Мислења
485
Поени од реакции
11
Bravo za ofanzivnata igra na milan, zaslizivte pobeda

ajde na old traford, sidorf u prvi 11, i 0-2 si tepate

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.580
Поени од реакции
5.586
Абе се по список на судијата, кј ставаат вакви да судат... и толку зар да се немало, топкана несака да влезе, ти ебем топка проклета :mad:

Хунтелар, Бекам, Пирло, Пато... барем да изиграа пола од она што го знаат ќе беше добро, и Лео чека да губат 2 разлика па да му текне за измена ама ај нема врска важно му текна.

Појќе среќа на Олд Трафорд.... иако не заслуживмо да изгубимо!

P

PewDiePie

Гостин
Абе глејте нас не ни е проблем да дадеме 2-3 гола на Олд Трафорд ама што ќе правиме со одбраната бе???? Еве и со Удинезе и сега во 2 утакмици 5 дадовме 5 примивме :jaj: немој да ми кажете дека Бонера играл добро пошто Руни лепиот го ораше како сака а врв беше вториот гол кога му се качи на глава и си даде гол. Само ми е криво за играта што ја прикажавме и расположението на Рони за игра што отиде во пропаст,па место Бекам да играше чичко ви Сидорф тоа ќе беше жално за гледање,ама ете кога нејќе нејќе.Се на се треба да се изигра машки на О.Т. па што биде нека биде и онака сезонава ако испаднеме од Л.Ш. е за во канта.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom