NBA сезона 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Добив пристап до ESPN America TV.Може ли некој што ја има или што знае дали на оваа програма одат натпревари од НБА и колку често?

atanase напиша:
Добив пристап до ESPN America TV.Може ли некој што ја има или што знае дали на оваа програма одат натпревари од НБА и колку често?

Oчигедно ништо.Побарав на нет не е таа ЕСПН шо мислев.На оваа даваат само НБА хајлајтс но не и натпревари.ништо

http://www.nba.com/games/20100301/DALCHA/gameinfo.html?ls=gt2hp0020900886
У составот на Далас го има Wafer, го зедовме Wafer ? Не прочитав никаде низ нетот.

Dallas signed guard Von Wafer to a 10-day contract.

На тој ЕСПН имаш само Амерички фудбал и кошаркарска Колеџ лига на америка, и ја го имам тој канал дома:toe:

Да не си грешка пријателе ? :back: 9 ин а роу, Сакраменто следни.
п.с Сега Кид не играше, покрај Томас, Дампиер има некој некаква информација за Кид ?

Ништо не му е, само добил одмор од тренерот ради пренатрупаниот распоред, пошто чуекот има 37 године неможел да издржи.
Од наредна утакмица ќе си игра

Dallas Mavericks guard Jason Kidd got a needed break Wednesday night.

Kidd, who turns 37 later this month, was inactive for the Mavericks' game against Minnesota, their 10th in 16 days since the All-Star break.
"We're going to sit him because of the string of games we've had," coach Rick Carlisle said before the game. "He's perfectly healthy and we want to keep it that way. It's been a grueling stretch for us and this is what we're going to do."

Vecer-Miami-Lakers-e vaa e za dusa utakmica,WADE-KOBE baska e Reggie e na TNT,milina.

Добро бе луѓе колкав лимит имате па што неможите да гледате НБА?Една утакмица да ја гледаш од почеток до крај без прекин и на полувреме да ти врти повеќе од 400 МБ нема да ти земе.Ако го стопираш на полувреме и на тајмаути и со 300 ќе поминеш...

Синоќа покрај КАВС прв пат ги загледав и Њу Џерси.Не ми е јасно како го изненадиле Бостон некња.Имав впечаток дека ако Кавси се стегнат да играат сериозно ќе ги победеа 50 разлика.ЛеБрон милина за очи.Неговите асистенции станаа веќе уметност.За одгодина созреан е да оди над 10 во просек по натпревар
Taka e LeBron King,ako sakase da igraat Cavsi,mozese komotno 50 razlika,
bas za oko,koj zabivanja,gi ima nedelava,auuuu,ne e mozno tolku dominanten.

Да не си грешка пријателе ? :back: 9 ин а роу, Сакраменто следни.
п.с Сега Кид не играше, покрај Томас, Дампиер има некој некаква информација за Кид ?

видов така на хрватскиот телетекст:kesa: честито победа

видов така на хрватскиот телетекст:kesa: честито победа
Благодарам, благодарам. :) Газиме а Карлајал го одморил и Кид, така да и Сакраменто ќе го јаде и 10 ин а роу, прекрасна серија у вистинско време.

By Man!!!

Slabo pocna derbito pomegu Miami-Lakers,1 i 2 cetvrtina pod prosecni,
a za 3 i 4 cetvrtina polni so vozbuda,i izednaceni do samiot kraj,plus i extra 5,
minuti,brilijanten,duelot na 2-te mega zvezdi samo za ispolnuvanje,malku i
soliranje megu 2 ta,a toa e ubavinata,WADE so 27 poena i 14 asistenci,do
pobeda, KOBE so 39 poena,za konecni Miami 114-Lakers 111.

Del od izjavata na Pierce-"Iskustvoto sekogas moze da pomogne vo tesna sitoacija"

Michael Finley ke go proslavi svojot rodenden,37 vo sabota kako clen na Boston,
a se ocekuva da debitira vo timot vo Nedela,protiv Washington Wizards.

Ми будат фини емоции натпреварите со Пистонси.На тие натпревари почна да се раѓа кралот...Да ни живее кралот...

Очигледно ќе ми се исполни желбата.Не само мојта туку на сите фанови на Кливленд...Се враќа Бигггггггггггг ЗЗИИИИИИИИИИИИИИИИ

Џејмс 90 посто ќе го продолжи договорот со Кавалирс...Страшна политика на Кавалирс.Завршува 22 милионскиот договор на Шек.Ќе му се понуди нов до 10 мил максимулм за нови 2 сезони кои не се знае дали ќе ги прифане.И Илгаускас ќе има драстично помали примања.На лето ќе се ослободат од Варежао и уште некој непотребен и се очекува нов член на Кавалирс да биде еден од триото Бузер,Бош или Стадемаер...
Моја лична желба.Да се ослободиме од Делонте Вест

Michael Finley ke go proslavi svojot rodenden,37 vo sabota kako clen na Boston,
a se ocekuva da debitira vo timot vo Nedela,protiv Washington Wizards.
Тој човек е поцрн од црната боја али ипак е симпатичен

Ми будат фини емоции натпреварите со Пистонси.На тие натпревари почна да се раѓа кралот...Да ни живее кралот...

Очигледно ќе ми се исполни желбата.Не само мојта туку на сите фанови на Кливленд...Се враќа Бигггггггггггг ЗЗИИИИИИИИИИИИИИИИ

Џејмс 90 посто ќе го продолжи договорот со Кавалирс...Страшна политика на Кавалирс.Завршува 22 милионскиот договор на Шек.Ќе му се понуди нов до 10 мил максимулм за нови 2 сезони кои не се знае дали ќе ги прифане.И Илгаускас ќе има драстично помали примања.На лето ќе се ослободат од Варежао и уште некој непотребен и се очекува нов член на Кавалирс да биде еден од триото Бузер,Бош или Стадемаер...
Моја лична желба.Да се ослободиме од Делонте Вест

Тој човек е поцрн од црната боја али ипак е симпатичен

michael-finley.jpg

:pos2: :pos2: :pos2:

И јас мислам дека на Вест не му е веќе местото кај Кавалирс, попуста желба за докажување без резултат. Инаку од овие тројцата што ги спомна највеќе сум го гледал Стадемаер и мислам дека он највеќе ќе се вклопи и партал ќе прават со кралот. Многу се нервирам вака кога пропуштам да го гледам кралот ама еве вечер ќе имам можност да ја гледам против Пистонси и се надевам дека некоја од нашиве скапани телевизии ќе го пренесува плеј оф - от.

Мавси очигледно ќе ја продолжат серијата. :)

michael-finley.jpg

:pos2: :pos2: :pos2:

И јас мислам дека на Вест не му е веќе местото кај Кавалирс, попуста желба за докажување без резултат. Инаку од овие тројцата што ги спомна највеќе сум го гледал Стадемаер и мислам дека он највеќе ќе се вклопи и партал ќе прават со кралот. Многу се нервирам вака кога пропуштам да го гледам кралот ама еве вечер ќе имам можност да ја гледам против Пистонси и се надевам дека некоја од нашиве скапани телевизии ќе го пренесува плеј оф - от.

Мавси очигледно ќе ја продолжат серијата. :)

Ми се гледаше и мене ама мора денес да се испадне малку птупев дома.Чекам извешттај.Како да ја снимиме даа?:toe:

малку оф топик...
не ми се мн.омилени ама за ова спуштам капа...какво интро имале Кавс 2007...ПАРТАЛИ!

и не е баш за овде ова али ае бидна...

Има да го примите вечер. :pipi:
Гоу Пистонс, гоу :vozbud:

10та победа у серија, но без Тери доби еден удар у пределот на носот против Минесота, но после тоа играше цело полувреме, а снимките покажале дека има фрактура.Ако има некој иформација колку ќе паузира нека ја постира.
Следни Чикаго :back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom