NBA сезона 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Го нема тој глад, ја нема таа жед во играта на Бостон. Не знам зошто, ама тоа ти е.

Браво за мрежичките го победија Бостон и ми го направија меракот

Цццц пак загубија :nesvest: Али ипак ми се допадна играта што ја играаа. Гарнет со 26 поени и 9 скока полека но сигурно се враќа во неговата стара форма, исто така и Рондо направи дабл-дабл со 13 поени и 17 асистенции.....

Не ми се верува. :icon_eek:

Толку ли ве погоди поразот од Кливленд. :pos2:

Вечер Лејкерси - Денвер во 21:30 имате на sportklub srbija. :drk:

Цццц пак загубија :nesvest: Али ипак ми се допадна играта што ја играаа. Гарнет со 26 поени и 9 скока полека но сигурно се враќа во неговата стара форма, исто така и Рондо направи дабл-дабл со 13 поени и 17 асистенции.....

?????

Па која игра може да ти се допадне кога губат од најлошиот тим во историјата на NBA и тоа дома! Не во оваа сезона, не во послендата деценија, туку во историјата на NBA овие NJ Нets се најлош тим.

А тебе ти се допаднала играта...добро, да супер беа.

Mnogu kosrka bas za Dusa,Spurs-Suns od 19,Lakers-Denver od 21:30,ORL-MIA i DAL-NOH

?????

Па која игра може да ти се допадне кога губат од најлошиот тим во историјата на NBA и тоа дома! Не во оваа сезона, не во послендата деценија, туку во историјата на NBA овие NJ Нets се најлош тим.

А тебе ти се допаднала играта...добро, да супер беа.
Super bea vie recenici cto gi kaza,treba da im se prenesat tamu,na celoto
rakovodstvo na timot bravo L.A.toa e toa razbiras NBA i kraj,i gore go nema toj
glad,osvoija prsten i kraj,tolku e,kosarka li gledav ili neznam cto abe Boston.
Utah kako go poremeti Houston gi ubija od segde,od pole 67.5% ili 52-77,za 3 strasno kako sutiraa konkurenten tim na Zapad,moze i do 2 kolo playoff:),
56.0% ili 14-25,se cudev koga gledav,ubigo protivnikot,Deron Williams samo vo
1 cetvrtina 20 poena,a zavrsi so 35 poena sut 13 od 17,plus 13 asistencii i
i sedum skokovi,vo Houston Martin 32 poena,sam ne se igra.

Super bea vie recenici cto gi kaza,treba da im se prenesat tamu,na celoto
rakovodstvo na timot bravo L.A.toa e toa razbiras NBA i kraj,i gore go nema toj
glad,osvoija prsten i kraj,tolku e,kosarka li gledav ili neznam cto abe Boston.
Utah kako go poremeti Houston gi ubija od segde,od pole 67.5% ili 52-77,za 3 strasno kako sutiraa konkurenten tim na Zapad,moze i do 2 kolo playoff:),
56.0% ili 14-25,se cudev koga gledav,ubigo protivnikot,Deron Williams samo vo
1 cetvrtina 20 poena,a zavrsi so 35 poena sut 13 od 17,plus 13 asistencii i
i sedum skokovi,vo Houston Martin 32 poena,sam ne se igra.

Навијаш уште за Индијана?

A значи не си за Бостон Селтикс??? Или ми се прчинило во Фан Клубот ! Цццц:drk:

Одбраната на Артест и комплетната игра на Одом, го добија натпреварот против Денвер.

Одбраната на Артест и комплетната игра на Одом, го добија натпреварот против Денвер.

Артест е зверка у одбрана, според мене единствениот кој можеше колку толку да игра одбрана над Коби, а годинава у ист тим :icon_lol:

Погоре зборував како одбраната на Артест го реши натпреварот, еве да не е само на зборови, еве на дело. Ова е нешто стварно инзворедно.

P.S
Не знам колку сте запознати со ова, ама првото лого на Лејкерс, не беше топка туку жирафа :pos2:

lakersgiraffe.jpg

Погоре зборував како одбраната на Артест го реши натпреварот, еве да не е само на зборови, еве на дело. Ова е нешто стварно инзворедно.

P.S
Не знам колку сте запознати со ова, ама првото лого на Лејкерс, не беше топка туку жирафа :pos2:

lakersgiraffe.jpg

Лејкерс со Жирафа на лого
Не знаев за ова, знам само дека го сменија градот, само незнам кој точно мислим дека Минеаполис беше:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom