Mrs.Sparkelzzz
artist
- Член од
- 24 февруари 2010
- Мислења
- 60
- Поени од реакции
- 5
Не скинаа Кливленд посебно со серијата тројки која им овозможи водство и победа!
haha да и ја го видов тоа на TV...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не скинаа Кливленд посебно со серијата тројки која им овозможи водство и победа!
Цццц пак загубија :nesvest: Али ипак ми се допадна играта што ја играаа. Гарнет со 26 поени и 9 скока полека но сигурно се враќа во неговата стара форма, исто така и Рондо направи дабл-дабл со 13 поени и 17 асистенции.....
Super bea vie recenici cto gi kaza,treba da im se prenesat tamu,na celoto?????
Па која игра може да ти се допадне кога губат од најлошиот тим во историјата на NBA и тоа дома! Не во оваа сезона, не во послендата деценија, туку во историјата на NBA овие NJ Нets се најлош тим.
А тебе ти се допаднала играта...добро, да супер беа.
Super bea vie recenici cto gi kaza,treba da im se prenesat tamu,na celoto
rakovodstvo na timot bravo L.A.toa e toa razbiras NBA i kraj,i gore go nema toj
glad,osvoija prsten i kraj,tolku e,kosarka li gledav ili neznam cto abe Boston.
Utah kako go poremeti Houston gi ubija od segde,od pole 67.5% ili 52-77,za 3 strasno kako sutiraa konkurenten tim na Zapad,moze i do 2 kolo playoff,
56.0% ili 14-25,se cudev koga gledav,ubigo protivnikot,Deron Williams samo vo
1 cetvrtina 20 poena,a zavrsi so 35 poena sut 13 od 17,plus 13 asistencii i
i sedum skokovi,vo Houston Martin 32 poena,sam ne se igra.
Cel zivot sum za INDIANA i ke bidam cel zivot za INDIANA,da navivam so srce.Навијаш уште за Индијана?
Одбраната на Артест и комплетната игра на Одом, го добија натпреварот против Денвер.
Погоре зборував како одбраната на Артест го реши натпреварот, еве да не е само на зборови, еве на дело. Ова е нешто стварно инзворедно.
P.SНе знам колку сте запознати со ова, ама првото лого на Лејкерс, не беше топка туку жирафа :pos2:
![]()