Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Арно први дојде, со свеж нет да изгледам некоја утакмица. Во план ми се Кливленд - Њујорк и Феникс - Денвер за денес. А да не има некој информација дали Алфа барем плеј офот ќе го пренесват или ќе си го ебаваме лимитот до крај ?
Ќе си го ебаваме лимитот до крај
Kavs ги збришаа Никси, одлична тимска игра на Кавси, Леброн со "само" 22 поени, но одлична помош доби од Џејмисон пред се и ЏЏ Хиксон кој игра се подобро и подобро, двајцата имаа по 17.
Глеав малце и Орландо кој ја уништи Филаделфија, Нелсон конечно заигра како се очекува од него.
Сеа се фрљам на глеање Денвер - Феникс, рестартиран ми е лимитот па сеа да надополним за 3-те дена не глеање![]()
Да не имаш некој стрим за Феникс - Денвер? Овен тој на atdhe...нешто се губи сигнал незнам шо му се дешава.
http://www.nba.com/games/20100301/DALCHA/gameinfo.html?ls=gt2hp0020900886
У составот на Далас го има Wafer, го зедовме Wafer ? Не прочитав никаде низ нетот.
прекината низата на Далас и тоа од Минесота, еден од најслабите тимови во лигата
Да не си грешка пријателе ? :back: 9 ин а роу, Сакраменто следни.прекината низата на Далас и тоа од Минесота, еден од најслабите тимови во лигата