Епа биди геј сине...дупка си е дупка па макар и 2тонаш да ја има (no offence)
нека твоето дете пример го гали геј и го штипка па да види ме како воспитание ке покажиш:pop:Оваа појава на изигравање вербален ,,казнено поправен воспитувач" е многу распространета во општества на минорни душички, како нашево. Хитлер умре, ама озбилно.
Аман бе. Сеа хомосексуалците ги направи педофили или лепрозни? Или пак шират зараза со допир? А ако ми го штипне некој богаташ детето, тоа ке стане исто богаташ?нека твоето дете пример го гали геј и го штипка па да види ме како воспитание ке покажиш:pop:
Pola nacija gladuva nekoe bogato razgaleno dete mu doshlo kev da bide gay radi moda i sea treba da go slushame nego? Nemam nisto protiv tie so se rodeni takvi neka gi dobijat pravata so mali recesii kako na primer posvojuvaje deca. Samo moabetot mi e pogresen nacin odbrale na reshavanje na nivnite prava mesto da gi pritiskaat politicarite so golema podrska od Evropa oni reshile da go menuvat mentalitetot na narodot.Оваа појава на изигравање вербален ,,казнено поправен воспитувач" е многу распространета во општества на минорни душички, како нашево. Хитлер умре, ама озбилно.
И на теретана одиш, осеќам. Ако. Интересен филм да се манифестира, во секој случај.strogo sum protiv toa...iskacam na kontra protest i tepam sve so mi dojde pred mene
Значи стварно ме лутиш на темава.Јас ставам 500 денари дека попрво ќе се откаже. Сепак нема хомосексуалци во земјава, барем бројката не им е нешто посебна за да се тресе гора дека се родил глушец, башка не знам колку на Фуере (наводно он ќе ги поддржел, ќе излегол на парада заедно со нив, во каква облека ќе биде облечен сеуште не се знае) му се ризикува во таква толпа.
Ама ќе видиме.
Познаваш некоја?Dark King напиша:Вистинските се далеку од атрактивни.
Silly you...Значи стварно ме лутиш на темава.
Гласав дека ја подржувам и дека ќе одам да видам што имаат да кажат,иако досега бев против парада.Благодарение на вакви контрапродуктивни искази и некои за локал мафијаши лично ќе одам да се уверам во нашиве мажјаци.А Ерван Фуере ќе биде облечен во костум како и секогаш,а кој маж ќе го нападне јас ќе му ги бацам нозете!Подршка до оние кој сакаат да го удрат,слободно нека го размаваат со палици во име на земјава и љубовта кон татковината!
Токму така.Немам ништо против оние кој не ги подржуваат,што не мислат како мене,но имам против оние кој ги негираат или изиграваат тарзановци.Како и за црквата на плоштад: секој има основно демократско и човечко право да искаже протест или поддршка!
Не си фер. Што ако типот се искаже како хомосексуалец? Значи сепак ќе одиш на парадата во знак на протест со пуканици во рака и ќе викаш уа Ерван (а човекот хомо). Со тоа ги навредуваш сите хомосексуалци и парадери, нема ни ним да им е лесно со гол гз по ладното. Имај милост.Значи стварно ме лутиш на темава.
Гласав дека ја подржувам и дека ќе одам да видам што имаат да кажат,иако досега бев против парада.Благодарение на вакви контрапродуктивни искази и некои за локал мафијаши лично ќе одам да се уверам во нашиве мажјаци.А Ерван Фуере ќе биде облечен во костум како и секогаш,а кој маж ќе го нападне јас ќе му ги бацам нозете!Подршка до оние кој сакаат да го удрат,слободно нека го размаваат со палици во име на земјава и љубовта кон татковината!
Познаваш некоја?
Иронично беше кажано.Не си фер. Што ако типот се искаже како хомосексуалец? Значи сепак ќе одиш на парадата во знак на протест со пуканици во рака и ќе викаш уа Ерван (а човекот хомо). Со тоа ги навредуваш сите хомосексуалци и парадери, нема ни ним да им е лесно со гол гз по ладното. Имај милост.
Ако се изјасни Фуаре како педер, ќе го следува од тие со таквата замисла истото... Не го познавам типот, баш ќе погуглам да му видам суратотИронично беше кажано.
Туку треба и да се изјасни како геј,да видам ова мафијашиве како ќе го удрат,бидејќи се нели многу јаки и се лом ќе направат пред себе
Наташа,Ерван Фуере е евроамбасадор во Македонија.Ако се изјасни Фуаре како педер, ќе го следува од тие со таквата замисла истото... Не го познавам типот, баш ќе погуглам да му видам суратот
Инаку не е в ред мавање, тепање, како што не е в ред и презентирање. И двете имаат контра ефект. Протест ок, се бориш за нешто, сакаш нешто, сакам и јас 1 милион евра (само ладно ми е да излезам да протестирам) Ама кога веќе го имам милионот зошто би излегла и би се презентирала како милионерка? За инат на тебе? Хмммм....