Nekoj IksDe
Челзијаш
- Член од
- 17 септември 2009
- Мислења
- 495
- Поени од реакции
- 9
скапо е ем каналите се тапа јас за 320 63 канали плаќам ем појке избор ем поевтино ми идит
овде пишува за некој си 53 домашни канали,но јас гледам само 8 домашни од кој 5 се слободни значи не е потребна никаква картичка за гледање а 3 затворени Алфа,Сител3 и АБ а другите све странски, сега кој кого лажи?http://www.slo.satelitv.net/jumpto.asp?ref=news&cat=66&id=2704 еве ви ги каналите на тотал тв македонија
Минатата неделjа газдите на Total TV - Mid Europa Partner го купиха ITV Partner преко српската компаниjа. Ми е интересно каков ке биде развоjа, зоштото е вистина дека последните години ITV Partner изгубиха пазарен дел за сметка на Bulsatcom.http://www.itvpartner.com/ ова е уште појако од тотал тв во бугарија само што ги нема српските канали . . .
За жал понудата е за Македонија со кориснички услуги стартуваа од 21.10.2009.:tv:дечки дали знаете кога ке почнат со услуги
а во пакетите гледам дека нема А1 А2 Канал5....
добро е шо има 250 канали
за овој пакет
Paket Start:
MktvSat, Sitel, Sitel 3, K-15, K-15 Music, BОМ, AB, АLFА, Kanal D, B92 Infо, Studiо B, DoQ, SOS, Metropolis, Top Shop TV, Kopernikus, Palma plus, Spectrum, Televizija S, Viasat History, Viasat Explorer, National Geographic, Discovery, Motors TV, Discovery Travel & Living, Atlas, Top Music
јас мислам дека во Словенија ги фаќаат овие наши канали а А1 А2 и други ги нема на понудата нивна
значи листата е за во Словенија барем така мислам а за кај нас уште нема понуда
а имам слушнато дека опремата ке биди бесплатна и ако го раскиниш договорот ја враќаш и кога гледаш на еден ТВ на пример некој филм ке мораш и на другиот да гледаш ист канал исто како на Макс ТВ
ова не му чини 1 канал на 2 ТВ цццц
:tv:
не бе на MaxTV ако сакаш да гледаш на два телевизора ќе земеш два ресивера и еден на еден телевизор дург на друг и нема да се карате дома кој прв далинското да го земе:wink:
а имам слушнато дека опремата ке биди бесплатна и ако го раскиниш договорот ја враќаш и кога гледаш на еден ТВ на пример некој филм ке мораш и на другиот да гледаш ист канал исто како на Макс ТВ
ова не му чини 1 канал на 2 ТВ цццц
:tv:
другар јас колку шо гледам немаат листа со канали за МК туку има за другите државиЗа жал понудата е за Македонија со кориснички услуги стартуваа од 21.10.2009.:tv:
значи ке треба да си купиш ресивер или ти го даваат тиеИстите канали ќе ги гледаш на кабловска ако стварно се само овие канали невреди да го имаш ,плус пола ќе ти се заклучени
не бе на MaxTV ако сакаш да гледаш на два телевизора ќе земеш два ресивера и еден на еден телевизор дург на друг и нема да се карате дома кој прв далинското да го земе:wink:
тој Нанче не е градоначалникот на Охрид???Охриѓанецот Кирил Трендафилов Нанче од пред еден месец работи како директор на Тотал ТВ за Македонија.
Седиштето на Тотал ТВ за земајва е во Скопје, а оваа нова понуда на пазарот во земјава треба да направи длабоки промени како во понудата на телевизии од земајва и светот, така и во квалитетот на истите.
Тотал ТВ е програмски пакет кој нуди 53 најпопуларни домашни и странски телевзии и сите се со дигитален квалитет. Сите канали се со македонски превод, а дополнително бесплатно се нудат и уште 200 FTA канали .
За да се следат програмските пакети на Тотал ТВ потребна е опрема која оваа фирма ја дава целосно бесплатно, а таа се состои од сателитски приемник и картичка за истиот како и сателитска антена со придружна опрема насочена кон сателитот Eutelsat W2.
- Точно е дека од пред еден месец сум диркетор на Тотал ТВ. Тоа е фирма во сопственост на меѓународен инвестицки фонд и ја има на целиот Балкан. Во сите земји од бивша Југославија.Инаку оваа фирма почетно е формирана во Србија и проширена е во овие простори кои ги спомнав - вели Нанче.
Тотал ТВ во земјите каде е присутен оперира со над 1 милион претплатници, а во следниов период ќе ја започне борбата на пазарот да заземе свое место во Македонија.
беше како кандидат,но изгуби на крајот за стотина гласови,иначе како градоначалник повторно е избран Петрескитој Нанче не е градоначалникот на Охрид???