TotalTV Македониjа Сателитска DVB-S телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
јас под слободни канали подразбирам канали за кој не се плаќа а можи да се пренесуваат слободно (на сателитска обично) и ако е така можи и Боом ТВ да пренесува ама доста му се 45 канали на нив......

а Тотал ТВ изгледа го немаат HBO и нормално дека ке се доплаќа а на нивната страна не гледам таков пакет со HBO
е за тие слободни канали доволно ти е една сателитска антена и еден скроз нормален ресивер од 1000-1500 денари,не е потребен ТОТАЛ ТВ...

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
е за тие слободни канали доволно ти е една сателитска антена и еден скроз нормален ресивер од 1000-1500 денари,не е потребен ТОТАЛ ТВ...
во право си другар и затоа изгледа има слаб интерес за Тотал ТВ (и плус да те врзат 2 год за договор) :toe:

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.088
Поени од реакции
1.360
Навистина ги имало Нова ТВ и ОБН на тотал тв? Мене така ми викаат ама тешко да поверувам ај нека каже некој кој има тотал тв и ако може да каже некои добри канали кои ги има вака освен тие 50 што ги плаќаш

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
Навистина ги имало Нова ТВ и ОБН на тотал тв? Мене така ми викаат ама тешко да поверувам ај нека каже некој кој има тотал тв и ако може да каже некои добри канали кои ги има вака освен тие 50 што ги плаќаш
кој ти вика дека ги има Нова И ОБН????????????

ако тие ти викаат значи сакаат да те врзат 2 год и да ги гледаш некој месец а после да ги исклучат а ти ке им бидиш верен на нив 2 год (можи и да земиш пакети како при пејд опција) најмалку на 3 месеци (ОВА Е МНОГУ ДОБРО)
:tv:

ЏамПЏет

DeaDShoT
Член од
2 декември 2009
Мислења
653
Поени од реакции
89
Малце оф топик
На сателитска има ли ѓи нашиве телма, канал 5 (канал5+ знам дека го има) а1, а2 ?

Малце оф топик
На сателитска има ли ѓи нашиве телма, канал 5 (канал5+ знам дека го има) а1, а2 ?

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
Малце оф топик

Малце оф топик
од овие што ги имаш наведено,само А2 е на сателитска:toe:

Член од
5 август 2006
Мислења
164
Поени од реакции
10
Има ли некој ставено TotalTV, па да сподели искуство, како е задоволен од квалитетот, од програмите што се нудат?

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
Регионалната сателитска платформа Тотал ТВ, кабелска преку сателит, oд сега на своите корисници им нуди можност за гледање на канал од одбраниот пакет истовремено на сите телевизори во куќата.
Oсвен еден основен, како до сега, TOTAЛ ТВ КУЌА oвозможува различни канали од одбраниот програмски пакет да се следат и на 3 дополнителни телевизори во куќата, а за секој телевизор е неопходна инсталација на дигитален приемник. Oваа услуга во светот е позната и како „multiroom“.
Богатата понуда на Тотал ТВ, со повеќе од 100 канали, ги опфаќа најгледаните светски и домашни канали, кои можете да ги гледате кај и да се наоѓате. Зa да уживате во понудата на Тотал ТВ на секој телевизор во куќата, мора да имате опрема, која може да се набави преку дилерската мрежа ширум земјава.
Toтал ТВ најави и понатамошен развој и воведување на HDTV (телевизија со висока резолуција), како и DVR (дигитален видео рекордер) и VoD (видео содржина на барање) сервисите најавени кон средината на годинава, кои ќе го унапредат гледањето на ТВ програмите за се поголем број корисници во сите земји на оперирање, кои одат во чекор со технологијата.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.182
Поени од реакции
8.260
Нова не Обн да во српскиот пакет далеку е подобар од македонскиот...

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
од вчера во понудата на ТОТАЛ ТВ ги има Канал 5 и Канал 5 Плус..

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Ке може ли сега некој да ми каже колку сте задоволни од ТОТАЛ ТВ,и дали има повеќе спортски програми? програми за филмови?

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
Ке може ли сега некој да ми каже колку сте задоволни од ТОТАЛ ТВ,и дали има повеќе спортски програми? програми за филмови?
Спортклуб,Спортклуб+,Еуроспорт,Еуроспорт2,ЕСПН Спорт,Моторс ТВ ова ти се спортските канали а за филмови следниве:Sci Fi,Universal Channal,TV1000,MGM,Cinemania,Fox Crimi,Fox Life....значи ништо не се полоши од кабловските...

http://www.totaltv.tv/Ponuda/611/Raspored+na+kanali.shtml/nav_start=0

Kajgana Shop

На врв Bottom