Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
дали има некој кој се има обложувано со виза електрон од уни банка и дали работи, бидејки пробав од комерцијална не може и од тутунска со маестро исто не бива
Вака сеа дечки, читав неколку страници наназад муабетите и колку што сфатив со VISA Electron од Тутунска нема проблеми за онлајн кладење, така?
Друга работа, ме интересира кој сајт е "најдобар"... глеам дека bet365 као најспомнуван е, ама ја нешо глеав на bwin што/како, добар е bwin или не? ...пошто мислам дека никој наназад неколку страници не го спомна, да не има некој проблеми со него?
- nlб visa electron и немаш гајле
- бет365 е светлосни години пред bwin . дефинитивно најдобар сајт за онлајн играње . даваат милион бонуси , супер коефициенти , огромна понуда , кога ќе отидеш на нула , се случува да ти дадат loyality bonus (5евра на пример) , и најдоброто нешто BORE DRAW , ако изиграш 45/90 некој меч , ако заврши 0:0 ти ја враќаат уплатата.
Под Username i Password во тој редот кај што ти се Refresh, Home ... имаш дел што вика fractional. Кликни на тоа и намести го на decimal. За 2 секунди ќе ти се напраад стандард нашите 1,20 2,00. Што друго и да ти треба прашај ќе ти објаснам.sea napraviv registracija na bet365 e sea cudno mi e sto so ova koeficinetite? za 1 16/5 za x 23/10 sto e fintava?
Имам акаунт и на bet365 и на bwin, 365 ја користам најчесто зашто има каде каде подобри услови.....чнм НЛБ тутунска друже. btw колку луда фаца е овој martin.gerrard слатко се изнасмеав
И јас не можев на bwin ни од тутунска ни од уни, а на bet365 со истите картички супер си оди се.Јас на bwin со картичка од тутунска немозеше да уплатам , а преку бет адриа во ред помина напалтата