Челзи - Ливерпул 04.10.09

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Ваше мислење за конечниот епилог ?

• Победа на Челзи

Гласови: 64 53,8%
  • Победа на Ливерпул

Гласови: 31 26,1%
  • Нерешено

Гласови: 24 20,2%

• Вкупно гласачи
    119
Статус
Затворена за нови мислења.
Сакам да победи(и ќе победи Ливерпул) за да биде поинтересно првенството.
Челзи-Ливерпул 1:3

Абе не мора да биди во корист на Манчестер само сакам да потсетам на она што се случуваше ланска сезона во ЛШ кога беше 4:4. Па дури и да победи некој нека победи само да е интересно и да има голови.

Челзи имаат доста подобрар состав оваа година , се разбира и Анчелоти е еден од најдобрите тренери според мене!
јас како верен навиваЧ на Челзи очекувам повторна нивна победа!

Oпаа осеќам оти у второто полувреме ќе паднат најмалце 3 гола и еден црвен..Се разгори темпото..Ќе се растрчат сеа..Ќе има да се гледа многу добар фудбал..:helou:

Честитки за Челзи...ливерпул не се она што беа минатат сезона и со три порази, може да се борат за трето место...борбата за титула останува меѓу Манчестер Јунајтед и Челзи...

Браво за Челзи кои тотално го надиграа Ливерпул и сосема заслужено дојдоа дојдоа до победата. За Дрогба немам зборови, едноставно човекот е еден од најдобрите играчи на денешницата.

Се надевам ќе ја прикажат истата игра за две кола. :pop:

Честито победа.

Сосема заслужено победи Челзи...Честитки до сите сини!:chelseafan3:

Пред се одличен натпревар а головите дојдоа сами по себе.

Ke bide definitivno interesna utakmica , se nadevam deka Benitez nema da eksperimentira so sostatov kako na utakmicata so fiorentina kajsto Aurelio igrase CM ... Kaj liverpool mozno e da debitira i Agger kojsto konecno zazdrave od povredata sto ja imase ( dodusa sepak mislam deka ne e MATCH FIT ) . Mora Rafa nekako da ja organizira ubavo sredinata posto znaeme deka tamu Chelsea se najjaki i uspeat da im pariraat u sredinata , Torres bi trebalo da im zbrcne nekoe golce . Ke bidat interesni i duelite po stranicnite pozicii kajsto i Liveprool i Chelsea imaat dobro i ofanzivno nastroeni bekovi ( Johnson , Insua , Bosingwa , A.Cole ) .
Pa neka pobedi najdobriot - LIVERPOOL . a da i specijalen pozdrav do momcite vo sino so pesnata

Каде сте ботови оваа година нема заебавање со Челзи:pos2::pos2::pos2:

Очекувана победа (барем според мене) на Челзи .. честитки :smir:

Што прават навивачите на Ливерпул откако ќе ја освојат Премиер лигата???

...го гасат плејстејшнот...:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Честитки за Челски повеќе од заслужена победа...само криво ми е што јунајтед вчера така бугарски се извлече...изгледа затоа го купија Димче Бербатов :nesvest:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom