Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може ли еднаш да почекаме што ќе биде званично соопштение пред да забегаме со теории на заговор?
Не знам што е толку чудно ако причината е електрична инсталација?
Во Јован Бигорски "врие" нарко зависници од цела Македонија, кои се на рехабилитација таму. Не е чудно истите НЕНАМЕРНО да погрешиле нешто. Брат ми беше таму месец дена, и сега баш ми кажа дека со плин се работело.
Такоџер, не е чудно.
Да го пукаш дома! Тука ние не сакаме да го пукаме.
Не можеш да осудуваш нарко зависници за пожарот без конкретни докази и сознанија...да почекаме со истрагатаНема што да се пука!
На кој му се пука, нека земе дома и нека пука, тука не!
Како што кажав, поради невнимание на некои нарко-зависници кои кризираат и не знаат кај тераат во тие моменти, можно е да се случило нештото.
Најмногу за ова треба да жалат наркозависниците, нема кај да тераат. Фала Богу, на крај што не е запалена и Црквата, која е преубава.
Фокус на темата?Kontrola so obvinuvanjata!
Ajde, fokus nA temata!
Фокус на темата?
Прво резервоар експлодирал, после инсталации...кого прават морон, апла е работава.
И може да си глумиме фини дечки, као ќе чекаме официјални извештаи...али се знае какви ќе бидат тие извештаи и се знае дека е јасно ко ден кој го запали манастирот.
Тргна со горењето..Ќе биде фешта.
„Јован Бигорски е Албанец“,
Не можеш да осудуваш нарко зависници за пожарот без конкретни докази и сознанија...да почекаме со истрагата![]()