Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.585
Не би ме чудело, ако не се сомневав дека има македонско потеклоНе бе приjатели . Она е жолта татарка со коси очи . :pos2:
Нина Добрева има македонско потекло колко и ја келтско . :pos2: Аjде поздрав.Не би ме чудело, ако не се сомневав дека има македонско потекло
Втората сезона ќе почне да се емитува во Септември И ќе има најмалку 21 епизодаДечки ме мрзи да барам наназад да не сте пишале ама се знае ли кога ќе почнува вторава сезона??? Незнам каде беше прочитав нешто дека ќе почнувала во Јануари 2011:nesvest:Кој ќе чека до тогаш бе
Ја сакам!
Who doesn`tЈа сакам!
Ај да ми средите да дојде во Македонија; штом можат Шехерезада да ја носат, можат и моја Нина.
Јас не ја сакам, не сум машкоWho doesn`t
Втора сезона, Септември, некаде средината мислам беше. Трејлери не ми се верува, рано е. А не сакам да знам што ќе се случува, what u don't know, it can't hurt u..Кога почнува втора сезона? Има трејлери нешто? Кон шо ќе ја тераат сезонава?
Туф па дали е поинтересно. Од првата сезона не изгледав ниеден трејлер. Многу поинтересно ми е кога ја гледам епизодата и појма неам за ниедна сцена од неаВтора сезона, Септември, некаде средината мислам беше. Трејлери не ми се верува, рано е. А не сакам да знам што ќе се случува, what u don't know, it can't hurt u..
Поинтересно е без предзнаења да навлеземе во авантурите од втората сезона.
Штотуку објавени информации On Thursday, September 9, the network’s #1 show, THE VAMPIRE DIARIES (8:00-9:00 p.m. ET) returns for a second season. :je::je::je::je::je::je:^ Сите се карате, и јас ќе си ја земам.
Ај сменете муабетот. Кога почнува втора сезона? Има трејлери нешто? Кон шо ќе ја тераат сезонава?