Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
Од денес и јас почнувам да ја гледам серијава. Епа иди лажи ме сеа Магде!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Moj совет, од лично искуство, немој да бараш некој од „знациве„ кај луѓе со кои си емоционално врзана зашто или ќе ги преувеличиш или нема да ги најдешИнаку, серијава најсериозно многу помага за говор на тело, барем јас многу полесно ги приметувам знаците што луѓето ги прават додека разговараат со мене, дури и фатив лажговци на два- три пати.![]()
Јас сум профи, џабе ти еОд денес и јас почнувам да ја гледам серијава. Епа иди лажи ме сеа Магде!
Moj совет, од лично искуство, немој да бараш некој од „знациве„ кај луѓе со кои си емоционално врзана зашто или ќе ги преувеличиш или нема да ги најдеш
Јас ова го научив на потешкиот начин
Јас сум профи, џабе ти е![]()
Од денес и јас почнувам да ја гледам серијава. Епа иди лажи ме сеа Магде!
За 4 дена, ја завршив првата сезона. Впечаток - извонредна серија! Почнувам 2та сезона. Епа чао...
Многу се филмате. Lightman wannabes. ><
Лилаааа, ако не си знаел истражувањето за говор на тело постои уште пред серијава. :wink:
И да, помага.
Се зезав.
Знам дека вистина постои читање на говор на тело, ама далеку од тоа дека може некој да биде толку прецизен и непогрешлив како што е Lightman во серијава.![]()
Ликот на Лајтман е правен според вистински психолог. Не ја гледам серијата, ама деновиве се заинтересирав, и ваљда ќе ја почнам.;DСе зезав.
Знам дека вистина постои читање на говор на тело, ама далеку од тоа дека може некој да биде толку прецизен и непогрешлив како што е Lightman во серијава.![]()
Нема врска серијата е правена да верувате дека постои такво нешто како што е тој Лајтман па може да препознава лаги глупости, колку што е прецизен детекторот за лаги толку таквите како Лајтман.
Инаку изгледав две епизоди и ја баталив мислам дека имам пишано на темава.
Глупости серијата е фикција нема врска со реалноста пореален Американски нинџа серијалот од филмови е.
Се зезав.
Нема врска серијата е правена да верувате дека постои такво нешто како што е тој Лајтман па може да препознава лаги глупости, колку што е прецизен детекторот за лаги толку таквите како Лајтман.
Инаку изгледав две епизоди и ја баталив мислам дека имам пишано на темава.
Глупости серијата е фикција нема врска со реалноста пореален Американски нинџа серијалот од филмови е.