Јас имам Талент

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
оние што беа со 6-7 тапани,ко војска шо се..?? Перкушн ансамбл некако??? влегоа во финале или???:vozbud:

Уште подобро што не влезе Хелена од неа имаше и подобри таленти

Хелена не ја коментирам
не срами!

А Марија ми беше фаворит уште на почетокот...има и глас и шарм девојката :)

Хелена . . . :tapp: Па со она соблекувањето треба да оди во стриптиз бар, а не на Јас имам талент. :)))

Btw, од претходната полуфинална вечер, тој со гајдата и битбоксерот отидоа понатаму ? :wink:

Каде е сеа Васко Ефтов да ја испрашуваа оваа Хелена како што му правеше на Вики:uvo:

Каде е сеа Васко Ефтов да ја испрашуваа оваа Хелена како што му правеше на Вики:uvo:

Тоа во следната негова емисија. Дај му малку време на човекот да спреми прашања за да ја сардиса :)

Инаку можеше малку подолго да се бакнуваат со другата девојчица, кога веќе имаше кажано дека ќе иде до крај само во финале.

еве ви пократка верзија (без почетната најава за Хелена )
а овој од Фаци што излегол со неа бе колку е гаден и глупаф си нема поима не е ни грам талент

еве ви пократка верзија (без почетната најава за Хелена )
а овој од Фаци што излегол со неа бе колку е гаден и глупаф си нема поима не е ни грам талент

Човечката глупост навистина нема граница. На какви не одвратни работи е спремен еден човек за 2 минути слава. Страшно. Жално. Срамно. Гнасно. :kesa:

Оваа не се соблече! Носеше боди одоздола:))))))) хах значи џабе фалбите гола ќе се соблечам, тралала.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom