eМакедонска Фаланга

Дали сте за создавање Македонска Фаланга?

• Вкупно гласачи
    82

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.612
Поени од реакции
1.167
Вака ако се организираме сите ке сме командири, втори командири или заменик командири:pos2:. Не е попаметно да имаме еден генерал само и тој да дава инструкции. Ако се поделиме на бригади по 10 души ке има една бригада?:vozbud::vozbud: и пак не ми одговори никој дали можам од индонезија и јас да сум делод МФ. Или ние што останавме ваму да си формираме наша бригада?:smir::smir:
Може да направиме 3 бригади со по 17-18 души, мислам дека се пријавија околу 50 македонци? или грешам?
Поделана на бригади војската подобро ќе функционира зашто 1 човек сам неможе да снабдува 50 души со оружје и сл работи:smir:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Може да направиме 3 бригади со по 17-18 души, мислам дека се пријавија околу 50 македонци? или грешам?
Поделана на бригади војската подобро ќе функционира зашто 1 човек сам неможе да снабдува 50 души со оружје и сл работи:smir:
17-18 души се малку за бригада.Има земји во кои бригадата е по 60-70 души.Ова фалангава може да биде во 2 батаљона со по 25 души,од кои еден е командант и еден заменик командант.Малку се 17-18 души за во една бригада.Целата МФ е една бригада.

Член од
3 август 2009
Мислења
271
Поени од реакции
4
мора да има заменици поради RL причини (работа, школо, факултет, одмор, (не дај боже) грипови чуда, викенд итн.)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.818
Поени од реакции
30.704
Jas sum nov igrac nemam nekoj lvl, no bi sakal da se priklucam kaj vas.
So da pravam da digam lvl ili kako.

Ivan Makedonski

Самопрогласен патриот
Член од
19 август 2009
Мислења
290
Поени од реакции
19
Jas sum nov igrac nemam nekoj lvl, no bi sakal da se priklucam kaj vas.
So da pravam da digam lvl ili kako.
Минимум е да имаш сила > 4 а тоа е околу месец дена активно играње!
Сега за сега работи тренирај и кога ќе стигнеш левел 5 почни да се бориш и брзо ќе качиш левел! После ќе се придружиш!

Член од
4 декември 2008
Мислења
404
Поени од реакции
15
Како може да се пријавам за МФ. Немам играно подолго време па не сум у тек со работиве

Член од
24 август 2009
Мислења
139
Поени од реакции
12
Ја подржувам иницијативата. Имаме повеќе позитивности од тоа, како што беа споменати во претходните постови. Но неможам да ги разберам негативностите?

И така и така повеќето од нас (кои живееме во земји сојузници на Русите) се борат за Русите, зошто тие цело време се во војна со Американците, и секогаш има кај да се бориш ако нема други активни војни.

Сега Русите би не плаќале да го правиме тоа, што и така и така повеќето од нас го правеа до сега.. Со тоа би ни помогнале побрзо да качиме чинови, да напредуваме во играта.

Член од
1 јули 2009
Мислења
61
Поени од реакции
0
Добро до кај сме со фалангава,поминаа денови никој ништо не кажува,ке се формира воопшто или...?

Cresevo

Внимавај на називот во иднина.
Член од
9 октомври 2008
Мислења
923
Поени од реакции
2.103
Кој сака да води бригада нека се пријави тука или нека ми пиши ПП
услови
1, Да знае Англиски
2, левел 14+
3, да е минимум капетан

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Добро до кај сме со фалангава,поминаа денови никој ништо не кажува,ке се формира воопшто или...?
Лидерот е избран, сеа треба да се избере организацијата и како што кажа Моредан, се очекува викендов да се видат првите акции на фалангата.

Иначе еве нешто што сите ги интересираше :

3. Сите членови треба да се во Русија но ако не сакаат тие не се приморани се додека не добијат наредба дека се потребни на Фалангата(доаѓање при прв пат е спонзорирано од Фалангата но не и следните пати, затоа зависи од вас кај сакате да живеете)

Cresevo

Внимавај на називот во иднина.
Член од
9 октомври 2008
Мислења
923
Поени од реакции
2.103
Кој сака да води бригада нека се пријави тука или нека ми пиши ПП
услови
1, Да знае Англиски
2, левел 14+
3, да е минимум капетан
предност услов: да е во Русија

Член од
24 август 2009
Мислења
139
Поени од реакции
12
Не сум сигурен дали некој претходно ги постираше линковите за Македонската Фаланга овде во темата, еве ги за секој случај:

Пријави се во Македонската Фаланга !! - регистрирајте се на форумот и пријавете се во Македонската Фаланга на овој линк

Откако ќе се регистрирате на форумот и пријавете во единицата, еве го линкот за Македонскиот Под-форум на erespublika.ru

2-ј Нерегулјарныј - Македонската фаланга

Kajgana Shop

На врв Bottom