eМакедонска Фаланга

• Креатор на темата Креатор на темата Cresevo
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте за создавање Македонска Фаланга?

• Вкупно гласачи
    82
ja treba da sum vo vtorata edinica imam 6+ streight
A Colonel/Полковник си?

Се распишува конкурс за избирање на грб на Македонската фаланга и аватар со чинови

победникот добива 1 голд

A Colonel/Полковник си?

Се распишува конкурс за избирање на грб на Македонската фаланга и аватар со чинови

победникот добива 1 голд

Црешево може 1 прашање...
Дали отприлика знаеш од кога би требало МФ да ја има првата акција?

Морам да се преселам во Русија за да учествувам во МФ? Ако да, кажете кој регион, и некој наш да ми одобри државјанство.

Ок имам 6.08 таман :)

и како да се зачленам?

На рускиот форум. Регистрирај се прво :helou:

П.С. Гледам има нови пријавени сабајлево, ке бидат и тие вклучени во некоја од единиците ???

П.П.С Заменици на командирите нема да има ???

Морам да се преселам во Русија за да учествувам во МФ? Ако да, кажете кој регион, и некој наш да ми одобри државјанство.

Пожелно е да се преселиш во Русија затоа што во најголем дел од војните Русија се бори без сојузници и пресели се во Калининград а немаме никој да ти одобри државјанство но тоа не е ниту услов за да си член на МФ.

Пожелно е да се преселиш во Русија затоа што во најголем дел од војните Русија се бори без сојузници и пресели се во Калининград а немаме никој да ти одобри државјанство но тоа не е ниту услов за да си член на МФ.

За државјанство руско кој сака да добие нека ми се обрати мене

За државјанство руско кој сака да добие нека ми се обрати мене
Јас сакам да добијам,сега ќе аплицирам ник Акси_мкд(латиница).

П.С сакам да се пријавам за МФ и таму на тој руски форум гледам сите пишуваат чин кај можам да видам кој чин сум?

едит:најдов за чин.

Околу конкурсот за аватар на МФ! Оставив таму пост но еве го и овде да го видите!

index.php

Па би сакал да слушнам коментари и сугестии :smir:

Околу конкурсот за аватар на МФ! Оставив таму пост но еве го и овде да го видите!

index.php

Па би сакал да слушнам коментари и сугестии :smir:

Добар е али поинаков некако да се направи, тука не е графички направен добро.

Добар е али поинаков некако да се направи, тука не е графички направен добро.

Ова во пејнт малце на брзина го направив! Ако има некој повеќе време и се разбира повеќе знаење нека го досреди :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom