Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
што побрзо го избркаат Анлечоти тоа подобро ...

Баш сакам да го видам на селекторската позиција на Англија :pipi:

http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2226250,00.html

'Didier had a lot of opportunities but at the moment he is not so lucky,' Ancelotti conceded. 'We have to know that in one season it can happen to have this moment but I already said to my players don't lose confidence, we have to worry when we don't play good football but when we play good football... as we showed today we don't have to be worried.'

:pos:

On John Terry, he said: 'We have to wait day by day. Also Alex played today, he needs to have surgery but played without a problem on his knee and we have to wait for the reaction of the knee tomorrow, and I think we can postpone surgery.'On Frank Lampard he added: 'We said last week he needed to have three weeks again to train. One week is passed and now we have to wait two weeks.
'John Terry, Lampard, Essien are important players. We have to look at the performance today, we don't miss them, the players that played instead played good football. As a performance everything was okay.

Birmingham manager Alex McLeish had sympathy for his opposite number, but believes his side were due some good fortune.'Chelsea were a good team, no doubt about it,' said the Scot. 'We had to defend really stoutly in the second half and they had all the ball, no doubt. 'We had a wee bit of luck but since the start of the season we deserved to win games that we hadn't. Sometimes you get a little bit of luck, and a little bit of bad luck, and we've had plenty of it so far.'

Голем поздрав до ФантомХ со изјавава.

Како можевеме од Бирминген, еј од Бирмигнен да изгубиме :tapp:!. Нека си ја сфати Анчелоти сериозно работата оти црно ни се пишува.

:)

148454_469520671987_365383271987_5564530_2542196_n.jpg

После вчера, имам еден нов заклучок: Деноите на Карло Анчелоти во Челзи се одбројани. Поточно, не деновите, туку месеците. Карло Анчелоти нема да биди тренер на Челзи наредната сезона.
Можи да си оди и во јануари, во зависност од то во колкава мера ќе доживеј Челзи фијаско во декември шо е неодминливо, ама не верувам, ќе остани до крај на сезона. После не.

Од каде тој заклучок? Па би рекол само, и единствената карактеристика на шампионски тим кај Челзи која ја приметив сезонава вчера беше комплетно избришана. Фазла не мислам да разглабам, и така ретко кој се труди и сака да го разбери то шо го кажувам, а и да „запали“, „пали“ дури по месеци и месеци.

VDS, Rafa, Rio, Vidic, Evra. Nani, Carrick, Fletcher, Park. Obertan, Macheda
We have Cech, we have Alex, Ivanovic, Ashley Cole, Malouda, Mikel, Ramires, Kalou, Drogba, Anelka (+ Bosingwa/Ferreira).

Составот на Манчестер Јунајтед и составот на Челзи за денеска. Можам да кажам дека Манчестер Јунајтед сигурно победува. Шо ќе значи ако ваков состав Челзи не победи денеска? :kesa:
Не верувам дека денеска ќе коментирам по натпреварот, па би сакал да видам некој коментар наредниве деној од ваша страна ако то стварно се случи денеска. :toe:
Никој не коментира? Или немаме инспирација? :(

Една слика - илјада зборови.
Од денес сум неутрален, напаѓајте ме колку сакате, ама ја веќе да се нервирам на еден посран Челзи и на уште посрани играчи не иде.
Поздрав !
Биди здрав и жив.

Што требеше ние да направиме лани ? :smir:
Да купите некој ко Робињо, Ибранослович, Боатенг. Шо и го направивте.
Шо ќе напрај Челзи? Ха.... :kesa:

Уште таа глупост да ја направат со менување на тренер на сред сезона, па и после недајбоже пропадната сезона, и нека одат у к*рац.... имаме веќе такви сценарија кој би требало да им послужат како поука !!!!
Крај краева за пример : Венгер у Арсенал е едно 10-тина години најмалку па има 2-3 титули(не ме факајте за збор Арсеналовци не ви пратам статистика) !!! Шо требаше да сменат 5 тренери до сеа?!
Мораш да имаш реална цел во сезоната. Ако то не се титулите, тогаш то треба да биди нешто ко воведување млади играчи во прв тим, на пример. Венгер, кој патем е класичен менаџер за разлика од Анчелоти, барем го прај ова второво, вака или онака. Челзи сезонава не прај ниедно од двете.

Да не беше Роман ќе видевте нешо и вие од Челси.
Уживајте криза ок кај сите се дешава, башка не е преголема разликата, во шпанија да изгубиш три по ред до ова коло е неповратливо, кај вас има надеж
Криза? Нема никаква криза, само испливување на реалноста на површина.

Или овие два се прејаки или другите се преслаби :D
Или и двете.

Birmingham manager Alex McLeish had sympathy for his opposite number, but believes his side were due some good fortune.'Chelsea were a good team, no doubt about it,' said the Scot. 'We had to defend really stoutly in the second half and they had all the ball, no doubt. 'We had a wee bit of luck but since the start of the season we deserved to win games that we hadn't. Sometimes you get a little bit of luck, and a little bit of bad luck, and we've had plenty of it so far.'

Голем поздрав до ФантомХ со изјавава.

Ама не, Челзи стварно е добар, копмлимент ни дава.

--- надополнето ---

BDW А мислам, дека Карло и компанија се повеќе психички сконцентрирани на ЛШ затоа ни ги ствараат овие непотребни нервози у ПЛ :icon_mrgr
Како не биле, ќе го видиш Дрогба против Жилина! :vozbud:

што побрзо го избркаат Анлечоти тоа подобро ...

Баш сакам да го видам на селекторската позиција на Англија :pipi:
Зошто?

http://www.goal.com/en-gb/news/2896...rini-could-leave-chelsea-for-free-during-the-

И ќе заминат и пак ќе испуштиме двајца таленти.Ех,идиотска работа еј...

Иначе не знам кај прочитав дека Анчелоти рекол дека со ваква игра Челзи сигурно ќе станел шампион.:pos:
Има смислам за хумор дефинитивно.

http://www.goal.com/en-gb/news/2896...rini-could-leave-chelsea-for-free-during-the-
И ќе заминат и пак ќе испуштиме двајца таленти.Ех,идиотска работа еј...

Иначе не знам кај прочитав дека Анчелоти рекол дека со ваква игра Челзи сигурно ќе станел шампион.:pos:
Има смислам за хумор дефинитивно.
И така не играат, голема работа.

Не знам дали хумор или не, ама кај мене се појави еден ист ваков момент за време на еден друг наш тренер, додуша менаџер можи да се наречи. Ама скроз ист момент во мојата перцепција. Ваков момент осетив ко беше Сколари.

Да купите некој ко Робињо, Ибранослович, Боатенг. Шо и го направивте.
Шо ќе напрај Челзи? Ха.... :kesa:

Милан ги купи тие играчи не јуве,фан на јуве е тој што си му реплицирал.

Инаку Челзи ќе се крене од оваа криза,само да се вратат побрзо Тери и Есиен.

Милан ги купи тие играчи не јуве,фан на јуве е тој што си му реплицирал.

Инаку Челзи ќе се крене од оваа криза,само да се вратат побрзо Тери и Есиен.
Како бе на Јуве? Така нека биди, шо е битно.

Тешко на Челзи ако Тери и Есиен се проблем за победи над Сандерленд и Бирмингем.

BDW А мислам, дека Карло и компанија се повеќе психички сконцентрирани на ЛШ затоа ни ги ствараат овие непотребни нервози у ПЛ :icon_mrgr

Тотално се согласувам. Ќе видите сега во вторник Жилина не си оди без најмалку 5 примени гола.
Состав:
Чех
Босингва - Брума - Бане - Анхолт
МекЕкран - Рамирес - Какута
Стариџ - Дрогба - Малуда

Резултат 6-0
Стрелци: 2х МекЕкран, Рамирес, Какута, Стариџ, Дрогба

Тотално се согласувам. Ќе видите сега во вторник Жилина не си оди без најмалку 5 примени гола.
Состав:
Чех
Босингва - Брума - Бане - Анхолт
МекЕкран - Рамирес - Какута
Стариџ - Дрогба - Малуда

Резултат 6-0
Стрелци: 2х МекЕкран, Рамирес, Какута, Стариџ, Дрогба

-Чех-
Босингва - Алекс - Бане - Кол
Микел - Рамирес - Какута
Стариџ - Дрогба - Малуда

Е со ваков состав ќе играме со Жилина.Морав да те корегирам малку.

За Борини сум 99% сигурен дека ќе си оди. Какута се надевам дека нема да си оди, ама како што рече фантом пред неколку дена, да сум на негово место би одбил. Не добива многу шанса, ама па кога ја доби воопшто не ја искористи.

По се изгледа дека Роман воопшто не е заинтересиран за повторно инвестирање во Челзи, па не очекувам никој да дојде во јануари.
Исто, воопшто не му замерувам на Анчелоти. Он се труди да го извади максимумот од играчите кои ги има, и мислам дека е свесен за состојбата во клубот, но нема никакво право на глас, и неможе ништо да направи.

http://www.skysports.com/story/0,19528,11095_6517189,00.html

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom