Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кога ќе помислам што не чека у Декември. :pos:

--- надополнето ---

Хахха, нормално бе, здравјето е у прашање - некои работи ги пресериозно сфаќам..:tapp:
Со здравје друже.Не пишувај веќе на темава,пошто нели веќе не си навивач на Челзи.Ти посакувам среќа во животот.Се најубаво.

Де бе дајте уживајте малку.... не не прашувате нас постарите како ни е со побелени коси :)

Секој тим минува низ кризен период - у нашов случај делува доста озбилна ситуацијава, ама не сме ни вистински навивачи ако после "пропадната/и сезона/и" се откажуваме од тимот и навивање!!!

BDW А мислам, дека Карло и компанија се повеќе психички сконцентрирани на ЛШ затоа ни ги ствараат овие непотребни нервози у ПЛ :icon_mrgr

:pos:

ЛШ,не ме смеј брат,аман!

Иначе за овие 7-8 години навивање за Челзи,и мене ми има побелено косата,веруј.
Москва финалето,полуфиналето со Барселона,лани со Интер,2005 со Ливерпул коа Луис Гарсија ни го опна.После пак кога отпаднавме од Ливерпул,не ми текнува која година беше и уште многу утакмици.Зборам само за во Европа.За во ПЛ да не праам муабет.

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1331639/Is-end-Carlo-Ancelotti.html

Is this?

Јас нејќам засега да го избркаат волов,зошто мењавање тренер на полусезона = самоубиство.Плус секоја година мењаваме,ајде да му се даде шанса уште малку.
Ако киксне со Њукасл и не освои макар 10 бода во месец Декември,тогаш мислам дека Роман ќе му даде шут карта.

^
Оти бе шо? Сеа у вторник или среда незнам кога играме точно со 5 од 5 сите ќе тресат коски од нас сите :icon_lol:

Уште таа глупост да ја направат со менување на тренер на сред сезона, па и после недајбоже пропадната сезона, и нека одат у к*рац.... имаме веќе такви сценарија кој би требало да им послужат како поука !!!!
Крај краева за пример : Венгер у Арсенал е едно 10-тина години најмалку па има 2-3 титули(не ме факајте за збор Арсеналовци не ви пратам статистика) !!! Шо требаше да сменат 5 тренери до сеа?!

Па не пошто викаш се откажуваш,не гледам смисла некој што не навива на Челзи веќе да пишува на фан клубов,пошто само навивачи на Челзи пишуваме.Ако си прав фан ќе навиваш и кога не игра добро клубот и кога е во најголема криза и кога е шампион на Англија и кога е освојувач на дабл-от.Се откажаа навивачите на Јувентус и Ливерпул после можеби најголемите кризи во историјата на нивните клубови? Не се откажаа туку продолжија да ги бодрат.А ти после 12 и нешо кола после неколку слаби игри и 4 пораза првенствено поради повеќето повреди на повеќето првотимци и лошата форма,после најдобрата сезона во историјата на клубот со освојување на двојната круна велиш се откажувам од Челзи.Епа со среќа во животот,што да ти кажам.Ние ќе продолжиме да навиваме за Челзи.

Вторник со Жилина,мада можно е да не победиме.
И дебелиот ќе излезе со прв тим,наместо да ги тури младите и после ќе вика дека верувал во нив.Па ако верувал за да седат на клупа,да бидат греачи тогаш океј,оправдано му е.

Сака некој кладба дека и против Жилина нема да видиме повеќе од 2-ца млади во прв тим?
Стариџ ќе игра можеби и евентуално Какута,другите пак ќе се дремат.

:pos:

ЛШ,не ме смеј брат,аман!

Иначе за овие 7-8 години навивање за Челзи,и мене ми има побелено косата,веруј.
Москва финалето,полуфиналето со Барселона,лани со Интер,2005 со Ливерпул коа Луис Гарсија ни го опна.После пак кога отпаднавме од Ливерпул,не ми текнува која година беше и уште многу утакмици.Зборам само за во Европа.За во ПЛ да не праам муабет.

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1331639/Is-end-Carlo-Ancelotti.html

Is this?

Јас нејќам засега да го избркаат волов,зошто мењавање тренер на полусезона = самоубиство.Плус секоја година мењаваме,ајде да му се даде шанса уште малку.
Ако киксне со Њукасл и не освои макар 10 бода во месец Декември,тогаш мислам дека Роман ќе му даде шут карта.

Кога ќе се потсетам зошто Мурињо доби отказ, тогаш дури и декември како месец, е многу за Карло... Не треба кој знае што за Роман да го шутне и Карло...

Друже ја очекувам победа против Болтон и Евертон,нерешено со еден од конкурентиве и една победа.И секако пораз од Тотенхем.А,освен мене верувам дека и Роман и останатите очекуваат таков епилог.Е ако не се случи тоа,тогаш нека му ја мисли Анчелоти.
4 порази и еден нерешен во 13 кола се стварно многу.Плус рано отпаѓање од Карлинг Куп и пораз во Комјунити Шилд.
Једино добро засега оди во ЛШ,ама со оглед на тоа дека групата е лесна тогаш не е тоа сериозен тест.Вистинската сила на Челзи ќе се види во 1/8 финалето.

Is this?

Не бе каков отказ.Ништо не правиме со отказ верувај.И што ако му дадеме отказ? Ќе дојде некој со магично стапче и одма ќе ги реши проблемите? :nenene:

Кога ќе се потсетам зошто Мурињо доби отказ, тогаш дури и декември како месец, е многу за Карло... Не треба кој знае што за Роман да го шутне и Карло...

На Мурињо уште пред тоа му се знаеше судбината ( од добро познатите кавги со Роман), а таа наша криза Роман едвај ја дочека, зошто послем полесно можеше да излези пред јавноста и да каже дека тоа е причината за отказот на Мурињо! Така да, да не го обвинуваме за сите работи Анчелоти, зошто Роман е нашата АЛФА и ОМЕГА!!!

Да не беше Роман ќе видевте нешо и вие од Челси.
Уживајте криза ок кај сите се дешава, башка не е преголема разликата, во шпанија да изгубиш три по ред до ова коло е неповратливо, кај вас има надеж

Да не беше Роман ќе видевте нешо и вие од Челси.
Уживајте криза ок кај сите се дешава, башка не е преголема разликата, во шпанија да изгубиш три по ред до ова коло е неповратливо, кај вас има надеж

Дека многу конкурента лига... Само два тима се во игра.... Ебати лигата ебати

Вторник со Жилина,мада можно е да не победиме.
И дебелиот ќе излезе со прв тим,наместо да ги тури младите и после ќе вика дека верувал во нив.Па ако верувал за да седат на клупа,да бидат греачи тогаш океј,оправдано му е.

Сака некој кладба дека и против Жилина нема да видиме повеќе од 2-ца млади во прв тим?
Стариџ ќе игра можеби и евентуално Какута,другите пак ќе се дремат.

Добро, а не свативте дека измеѓу редови Дебелиот со таквите изјави летоска (па и одпосле) сакаше да ги сокрие финансиските проблеми во клубот, на начин што изјавуваше дека има доверба во младите.... нормално, нема да рече младите се тапа и не ги бива - кога во ситуација истите 'можеби' би му биле од корист.... И самиот тој знае дека пари за трансфери НЕМА - освен можеби за хитни ситуации како сега за во Јануарскиот преодeн рок да се купи некој дефанзивец кога веќе по се изгледа Брума не е спремен за во прв тим :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom