ќе биде подобро...![]()
Ќе биде,ќе биде...ама кога ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ќе биде подобро...![]()
Со здравје друже.Не пишувај веќе на темава,пошто нели веќе не си навивач на Челзи.Ти посакувам среќа во животот.Се најубаво.Хахха, нормално бе, здравјето е у прашање - некои работи ги пресериозно сфаќам..![]()
Важи шефе.Кога ќе помислам што не чека у Декември.
--- надополнето ---
Со здравје друже.Не пишувај веќе на темава,пошто нели веќе не си навивач на Челзи.Ти посакувам среќа во животот.Се најубаво.
Важи шефе.
ЛШ,не ме смеј брат,аман!
Иначе за овие 7-8 години навивање за Челзи,и мене ми има побелено косата,веруј.
Москва финалето,полуфиналето со Барселона,лани со Интер,2005 со Ливерпул коа Луис Гарсија ни го опна.После пак кога отпаднавме од Ливерпул,не ми текнува која година беше и уште многу утакмици.Зборам само за во Европа.За во ПЛ да не праам муабет.
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1331639/Is-end-Carlo-Ancelotti.html
Is this?
Јас нејќам засега да го избркаат волов,зошто мењавање тренер на полусезона = самоубиство.Плус секоја година мењаваме,ајде да му се даде шанса уште малку.
Ако киксне со Њукасл и не освои макар 10 бода во месец Декември,тогаш мислам дека Роман ќе му даде шут карта.
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1331639/Is-end-Carlo-Ancelotti.html
Is this?
Јас нејќам засега да го избркаат волов,зошто мењавање тренер на полусезона = самоубиство.Плус секоја година мењаваме,ајде да му се даде шанса уште малку.
Ако киксне со Њукасл и не освои макар 10 бода во месец Декември,тогаш мислам дека Роман ќе му даде шут карта.
Кога ќе се потсетам зошто Мурињо доби отказ, тогаш дури и декември како месец, е многу за Карло... Не треба кој знае што за Роман да го шутне и Карло...
Да не беше Роман ќе видевте нешо и вие од Челси.
Уживајте криза ок кај сите се дешава, башка не е преголема разликата, во шпанија да изгубиш три по ред до ова коло е неповратливо, кај вас има надеж
Вторник со Жилина,мада можно е да не победиме.
И дебелиот ќе излезе со прв тим,наместо да ги тури младите и после ќе вика дека верувал во нив.Па ако верувал за да седат на клупа,да бидат греачи тогаш океј,оправдано му е.
Сака некој кладба дека и против Жилина нема да видиме повеќе од 2-ца млади во прв тим?
Стариџ ќе игра можеби и евентуално Какута,другите пак ќе се дремат.