Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Изгубивме 3-0 ДОМА ПОСЛЕ 8 ГОДИНИ
Изгубивме од Бирмингем првпат во последниве 30 години :tapp:

ШТО Е СЛЕДНО ?
Петарда од Тотенхем :vozbud:

Ми се плаче,не можам да коментирам ништо.
Како може да дознаете дека Челзи е мизерен?Од еден единствен ебан шут на Бојер,Бирмингем зеде три бода.
Залудно беа 30-те на овие мајмуниве,кога појма немаат.
Немам сила и нерви веќе,а здравје не планирам да уништувам за кретени.

Ова е дно!Ме интересира кој јадеше гомна дека ќе сме ги тепале овие на гости,да му дам едно зелено за утеха.

И побогу зошто мајмунон Алекс играше и викаше дека е спремен,кога го остави Бојер да претрча и да ни закачи гол.

Следните 3 :

Со Њукасл на гости,или ќе изгубиме или нерешено.
Со Евертон дома,или нерешено или ќе победиме.
Со Тотенхем на гости,ќе изгубиме.

Не лупај бе.Сите ќе ги победиме,мала криза е ова.Глеаш шанси имавме,немавме среќа :(

Wow.... Уште сме први :icon_mrgr

Браво бе пак сме изгубиле,сеа гледам ццц!Срамота у пм,бар нерешено да извадевме..Читам сме немале среќа,да сме играле како што треба и добри напаѓаци немаше да изгубиме,али тоа е..Ај на здравје..

Прочитајте ја изјавата за утакмицава на дибеков,на официјална.Сме немале среќа,а и Лампард,Тери и Есиен ни фалеле.

Ооо дибеку еден,нели не требаа засилувања на лето?Нели веруваше во младите?Па тогаш зашто не го стави Какута или МекЕкран на местото од Рамирес уште на полувреме?
Почнува страшно да ме нервира.Алекс Меклиш се утепа од викање,од бодрење на играчите,а тој рамнодушен џвакаше мастика и ко дебил некој си седеше.Го боли курот,платата ќе ја земе.

Можеби не Жилина,но Њукасл наредно коло пак ќе си земе бодови против нас.

--- надополнето ---

http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/teams/c/chelsea/9213155.stm

Ах...:jaj:

Прочитајте ја изјавата за утакмицава на дибеков,на официјална.Сме немале среќа,а и Лампард,Тери и Есиен ни фалеле.

Ооо дибеку еден,нели не требаа засилувања на лето?Нели веруваше во младите?Па тогаш зашто не го стави Какута или МекЕкран на местото од Рамирес уште на полувреме?
Почнува страшно да ме нервира.Алекс Меклиш се утепа од викање,од бодрење на играчите,а тој рамнодушен џвакаше мастика и ко дебил некој си седеше.Го боли курот,платата ќе ја земе.

Можеби не Жилина,но Њукасл наредно коло пак ќе си земе бодови против нас.

--- надополнето ---

http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/football/teams/c/chelsea/9213155.stm

Ах...

Ништо не зависи од Анчелоти околу трансферите,убаво кажа ФантомХ дека тој е само тренер.Не е како Мурињо што беше :)
Еве и Балак даде изјава дека Анчелоти сакал да го продолжи неговиот договор,а Абрамович не му дозволил.

Една слика - илјада зборови.
Од денес сум неутрален, напаѓајте ме колку сакате, ама ја веќе да се нервирам на еден посран Челзи и на уште посрани играчи не иде.
Поздрав !

Неколку натпревари неизиграни како што вие очекувавте и почнавте да се одкажувате од Челзи.
Што требеше ние да направиме лани ? :smir:

Хахха, нормално бе, здравјето е у прашање - некои работи ги пресериозно сфаќам..:tapp:

ќе биде подобро...:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom