Мене јасно ми е дека Трнбул е гомнар и дека во отсуство на Чех тешко оди, ама гомнарот вчера беше крив за еден гол - слободниот удар во кој не му веруваше на сосптвениот жив ѕид.
Како бе само Карлинг Куп?! Да не истрча слаб состав случајно? Или можеби овде си прајме сосема грешна претстава за таквите ко Стуриџ кој реално од натпревар во натпревар се покажува дека е најбескорисното суштество, ја наследува титулата од Калу. Па добро бе, со години не сум видел поголем копук во дрес на Челзи. Каков црн талент?!? Какута да се плукнам во него од еден малку незгоден пад, се повредил. Калу, претходното најбескорисно створење, на прв полуспринт истегна мускул или скина или шо и да напрај. И најмногу дебилизиам од вчера - од главниот се разбира. Добро бе дембел еден, која е целта бескорисното левоного створење да игра десно крило ко се виде дека е уште побескорисен таму против Жилина? Место со брзината да го зашемети Кембел централно, тој странично, па и уште десно. Која е целта на мекушот француски кој се повредува по прв старт над него да игра ко напаѓач, а не на средина? Џабе заебанции со ФИФА ради него, куроглаво створење. Некој ќе речи многу екстремно и песимистички настапувам со следново - екстремно можеби, не не и песимистички, напротив, сосема реално : Челзи вчера е исфрлен од две конкуренции - од едната буквално (Карлинг) од едната практично (Премиер Лига). Со кои замени бре ќе напаѓа Челзи уште една Премиер Лига сезонава? И јас сакам Дрогба и Есиен да ги изиграат сите 38 натпревари, пошто очиглдно е дека замените се тешка работа, ама дали то ќе биди....
Само Карлинг Куп?! Или јас нешто не разбирам, или вие сте се заебале нешто.
А за бескичмењациве грди, многу јасно дека чекам победа против Сити. Гомна. Дебели, ова особено за тебе, ебате балансот шо го немаше вчера. Да го пуштеше и Чалоба од почетеок ако беше поентата само млади да играат.